Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η ΟΔΚΕ δρα και υπερπηδάει το εμπόδιο των συνδέσμων (όχι θα κάτσει να σκάσει...)

Είδαν και αποείδαν ο Ηλίας Καφφές αλλά και ο γενικός γραμματέας Νίκος Ιωάννου, αφού θεωρούν ότι κάποιοι σύνδεσμοι δεν προωθούν τόσο καλά τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί. Ας πούμε η διοίκηση του συνδέσμου Αττικής όταν ρωτήθηκε έκανε την ...Κινέζα αναφέροντας ότι ακόμα δεν γνωρίζουν τίποτα!!!
Μιλάμε για τη λειτουργία σχολής καθηγητών διαιτησίας, που λήγει σε τέσσερις ημέρες και μέχρι στιγμής λίγοι είναι αυτοί που έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Για να υπερπηδήσουν τους συνδέσμους και να ενημερώσουν τους παράγοντες αποφάσισαν να κάνουν ανακοίνωση ώστε να μάθουν όλοι για τη σχολή. Κι όπως λέγεται ίσως και ο χρόνος κατάθεσης των υποψηφίων παραταθεί ακόμα ένα δεκαήμερο. Ούτως ή άλλως ο Ηλίας Καφφές θα βασιλεύει στην ΟΔΚΕ μέχρι τον Οκτώβριο του 2016
Το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ αποφάσισε την λειτουργία Σχολής Καθηγητών Διαιτησίας με σκοπό την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία των σχολών διαιτησίας που λειτουργούν στους Συνδέσμους για την ανάδειξη νέων διαιτητών , καθώς και στην εκπαίδευση των διαιτητών με την διεξαγωγή επιμορφωτικών σεμιναρίων.
          Οι εργασίες της Σχολής θα διεξαχθούν στην Λάρισα το πρώτο δεκαπενθήμερο του μηνός Ιουνίου 2015. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε πολύ να διαβιβάσετε στην ΟΔΚΕ , το αργότερο μέχρι την 15η Μάιου 2015 , ημερομηνία καταληκτική , όλες τις αιτήσεις που θα σας υποβάλουν τα ενδιαφερόμενα μέλη σας , τα οποία  πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις να συμμετέχουν στη Σχολή σύμφωνα με το άρθρο 6 του Εσωτερικού Κανονισμού Διαιτησίας της ΟΔΚΕ.
Άρθρο 6   
Στη σχολή καθηγητών διαιτησίας μπορούν να συμμετέχουν με αίτησή τους, η οποία αίτηση διαβιβάζεται στην ΟΔΚΕ μέσω του συνδέσμου τους , μη ενεργοί διαιτητές , οι οποίοι έχουν διαιτητεύσει αγώνες Β΄ Εθνικής Κατηγορίας».
Μετά την λήψη των αιτήσεων , το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ  θα προβεί στην επιλογή των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν και θα παρακολουθήσουν τις εργασίες της Σχολής.
Η ΟΔΚΕ δρα και υπερπηδάει το εμπόδιο των συνδέσμων (όχι θα κάτσει να σκάσει...) Reviewed by THE REFEREES on 7:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.