Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σε χλωρό... κλαρί δεν αφήνει τον Καφφέ και τον ΟΔΚΕ!!!

Σε ...χλωρό κλαρί δεν αφήνει τον Ηλία Καφφέ και τη διοίκηση της ΟΔΚΕ πρόεδρος συνδέσμου. Χθες το βράδυ έστειλε κατεπείγουσα επιστολή, σύμφωνα με την οποία εξηγεί ότι οι αποφάσεις της ομοσπονδίας είναι παράτυπες και πλέον, πρέπει να γυρίζουν αλλιώς το τιμόνι. "Οι προθέσεις σας είναι αντικανονικές και βρίσκονται σε άλλο δρόμο από τον κανονισμό. Αναφερόμαστε στον...
Κωνσταντίνο Μπούσια από την Πάτρα που γράφει στην επιστολή...  

                      Ο Σύνδεσμος μας τηρώντας όπως πάντα τις σταθερές του θέσεις και απόψεις επανέρχεται με την συγκεκριμένη επιστολή ως προ τον τρόπο αξιολόγησης των φετινών Προστάζ. Από τα Προστάζ του 2013 δεν τηρείτε η θεσμοθετημένη διαδικασία από τον εσωτερικό κανονισμό (άρθρο 12).
                       Από το 2013 με επιστολή μας είχαμε διαφωνήσει για την μη σωστή εφαρμογή του Εσωτερικού Κανονισμού αν και τότε είχαν δοθεί κάποιες εξηγήσεις από το Προεδρείο της ΟΔΚΕ για έκτατες ανάγκες και  τελικά παρακάμφτηκε.
                       Δυστυχώς παρά τις τοποθετήσεις του Συνδέσμου μας σε όλες τις Γ.Σ. (πολλές φορές και αρκετά καυστικές) για το συγκεκριμένο θέμα παρατηρούμε ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δεν εφαρμόζεται ο Εσωτερικός Κανονισμός (άρθρο 12) και όχι μόνο δεν εφαρμόζετε αλλά και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τις αντικανονικές προθέσεις και παραβάσεις του Κανονισμού από το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ.
                        Θέλουμε να ομολογήσουμε πέρα αυτού ότι ως Σύνδεσμος ίσως είμαστε από τους πιο ευνοημένους από τις συγκεκριμένες αποφάσεις και προαγωγές αυτών των χρόνων.
                        Σημασία όμως δεν έχει να σωπαίνεις όταν είσαι ευνοημένος και να φωνάζεις όταν είσαι αδικημένος. Εμείς πιστοί στις απόψεις μας και τοποθετήσεις μας όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζουμε να καυτηριάζουμε τον συγκεκριμένο αντικανονικό τρόπο προαγωγής των Διαιτητών στην Γ Εθνική κατηγορία γιατί  : 

· Πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος ότι οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να προσβάλει την συγκεκριμένη απόφαση και σε συνέχεια να προσβάλει όλο τον συνταχθέν πίνακα αξιολογημένων διαιτητών λόγω ότι δεν έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες που ορίζει ο Εσωτερικός Κανονισμός. 
· Πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος όταν κάνουμε «εκπτώσεις» σε ότι ορίζουν τα θεσμικά μας κείμενα (τα οποία ομόφωνα εκκρίθηκαν από την Καταστατική Γ.Σ.) οι Διοικούντες να ασκούν την εξουσία κατά το δοκούν και να αναφέρονται στα συγκεκριμένα κείμενα κατά περίπτωση (π.χ. τιμωρίες Διαιτητών).
  
     Εμείς πιστοί στις τοποθετήσεις μας όλα αυτά τα χρόνια είχαμε την υποχρέωση για μια ακόμη φορά να επισημάνουμε την διαφωνία μας στην συγκεκριμένη διαδικασία και να αποσαφηνίσουμε ότι δεν πρόκειται (και αυτό για τελευταία φορά) να στραφούμε κατά της συγκεκριμένης απόφασης. Αλλά και στην επόμενη ετήσια Γ.Σ. της Ομοσπονδίας δεν προτιθέμαστε να δώσουμε θετική ψήφο στον διοικητικό απολογισμό για το συγκεκριμένο θέμα.       
                  

Σε χλωρό... κλαρί δεν αφήνει τον Καφφέ και τον ΟΔΚΕ!!! Reviewed by THE REFEREES on 1:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.