Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σαν ταύρος σε υαλοπωλείο ο Μπούσιας!!! (την ώρα που άλλοι σύνδεσμοι το παίζουν σε δύο ταμπλό...)

Ωπα... Ο Κώστας Μπούσιας είναι από τους ελάχιστους συνδέσμους που κρατάει το λάβαρο της επανάστασης ψηλά και δεν έχει τα δύο του πόδια σε δύο βάρκες. Την ώρα που κάποιοι άλλοι σύνδεσμοι σιωπούν ώστε να δουν που θα καθίσει η μπίλια, ο Πατρινός προέβη σε μια φοβερή κίνηση...
Έστειλε επιστολή προς την ΟΔΚΕ, με κοινοποίηση στους συνδέσμους, καταγράφοντας γεγονότα αλλά και κατακρίνοντας τον Ηλία Καφφέ... Διαβάστε την και λίαν συντόμως θα υπάρχουν και σχόλια...

   Κύριε Πρόεδρε,

                      
                         Με πολύ προσοχή διαβάσαμε την σχετική σας επιστολή με όλα τα σχετικά έγγραφα που αποστείλατε.
            Ως ένας από τους Συνδέσμους που υπογράψαμε το αίτημα για σύγκληση  ‘Έκτακτης Γενικής συνέλευσης της ΟΔΚΕ έχουμε να σας επισημάνουμε τα εξής γιατί βλέπουμε πλέον ότι αντί να ενδιαφέρεστε σαν Δ.Σ. για το καλό των Διαιτητών το μόνο που σας απασχολεί είναι η διατήρηση της «νόμιμα εκλεγμένης Διοίκησης» και κατά τον κοινό λόγω η διατήρηση της «καρέκλας»

            Κύριε Πρόεδρε ποίος σας έδωσε σε εσάς και στο Δ.Σ. της ΟΔΚΕ  το δικαίωμα όταν εμείς σαν Σύνδεσμος και άλλοι 19 Σύνδεσμοι ζητήσαμε Γενική Συνέλευση για όλα τα οικονομικά μας προβλήματα κατά κύριο λόγο να βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα και προβοκατόρικα να κοινοποιείτε σε Οργανισμούς εκτός της Ομοσπονδίας μας ότι σκοπός μας είναι η πρόταση μομφής.   
  
             Κύριε Πρόεδρε διαβάσατε σε κανένα σημείο της επιστολής των 20 Συνδέσμων την λέξη «πρόταση μομφής» ;

             Κύριε Πρόεδρε αν θέλαμε να κάναμε «πρόταση μομφής» θα το αναγράφαμε στον συγκεκριμένο έγγραφο. 

             Κύριε Πρόεδρε αν θέλαμε να καταθέσουμε «πρόταση μομφής» να είστε σίγουρος εσείς καθώς και όλο το Δ.Σ. ότι  όλοι οι υπογράφοντες Σύνδεσμοι θα είχαμε το θάρρος να το γράψουμε στο έγγραφο μας. Όλοι οι υπογράφοντες Πρόεδροι και Γ.Γ. είναι επιστήμονες – επιτυχημένοι επαγγελματίες και μια πορεία στον χώρο της Διαιτησίας και κανένας μας δεν θα είχε πρόβλημα αν είχαμε αυτό το σκοπό να  το υπογράψουμε.
           Αυτό που μας ένωσε ως Συνδέσμους στο να ζητήσουμε  Έκτακτη Γ.Σ. είναι αυτό που δεν έχετε καταλάβει ακόμα και με την μέθοδο του «στρουθοκαμηλισμού» και τον φόβο της «διατήρησης της καρέκλας» είναι η : ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΗ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ πολιτική που ασκείται όλα αυτά τα χρόνια σε βάρος των οικονομικών αποζημιώσεων  των Διαιτητών.

          Κύριε Πρόεδρε επί των ημερών σας μειώθηκε με την σύμφωνη γνώμη σας οι αποζημιώσεις στις Εθνικές Κατηγορίες από την ΕΟΚ για να πληρώνει με το υπόλοιπο ποσό τον φόρο για τους Διαιτητές; Όταν όμως μετά από σύντομο χρονικό διάστημα οι Διαιτητές υποχρεώθηκαν βάση νόμου να τον πληρώνουν οι ίδιοι μειώνοντας ουσιαστικά περίπου 40% την αποζημίωση του κάθε αγώνα  δεν σας είδαμε να στέλνετε επιστολές στην  ΕΟΚ. Μήπως τότε είχατε τόσο αγαθές σχέσεις με την Ομοσπονδία; 

               Κύριε Πρόεδρε επί των ημερών σας άλλαξε η χιλιομετρική αποζημίωση από 0,15 σε 0,20 για τις εθνικές κατηγορίες μετά από προσωπική σας διαπραγμάτευση και επιτυχία όπως το είχατε αναφέρει στην Γ.Σ. Ξεχάσατε όμως μια σημαντική λεπτομέρεια ότι 0,20 πλέον έπαιρνε το αμάξι ενώ με το 0,15 που το έπαιρναν και οι δύο Διαιτητές το αμάξι ερχόταν συνολικά 0,30. Ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία που πραγματικά θα σας παρακαλούσαμε να μην κάνετε ξανά τέτοιες διαπραγματεύσεις για το καλό των Διαιτητών..
Μήπως τότε είχατε τόσο αγαθές σχέσεις με την Ομοσπονδία; 

              Κύριε Πρόεδρε όλα αυτά τα χρόνια με επιστολές μας και με τοποθετήσεις μας στις Γ.Σ. για την άνοδο της τιμής των διοδίων, για το κόστος  χρήσης του αεροδρομίου, για το ότι δεν πληρώνονταν διανυκτέρευση σε διαιτητές που λόγω έλλειψης δρομολογίων υποχρεώνονταν να μείνουν στα νησιά, και άλλα πολλά δεν σας είδαμε να στέλνετε επιστολές στην  ΕΟΚ.
 Μήπως τότε είχατε τόσο αγαθές σχέσεις με την Ομοσπονδία; 
     
            Κύριε Πρόεδρε με το που τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα τι μέτρα πήρατε; 
Τι επιστολές στείλατε στην Ομοσπονδία για να υπάρξει μέριμνα για την νέα αγωνιστική χρονιά; 
Απλά μας φέρατε τον Ταμία της Ομοσπονδίας να μας μοιράσει υποσχέσεις. Αυτό δεν είναι διοικητική μέριμνα είναι ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΗ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ πολιτική σε βάρος των Διαιτητών και αναρωτιόμαστε για μια ακόμα φορά: 
Μήπως τότε είχατε τόσο αγαθές σχέσεις με την Ομοσπονδία;   
   
          Κύριε Πρόεδρε δεν έφεραν τον Ταμία της ΕΟΚ στο σεμινάριο οι «εξουθενωμένοι» Διαιτητές αλλά εσείς. Άρα δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το αναφέρετε ως άλλοθι. Έτσι ήταν η πολιτική σας και το αποτέλεσμα το έχουν νιώσει όλοι οι Διαιτητές. Από τις υποσχέσεις δεν «εξαπατηθήκαν» οι Διαιτητές αλλά εσείς που ηγείστε. Και αντί να κάνετε αυτοκριτική και να ζητήσετε ΣΥΓΝΩΜΗ για την πολιτική σας από ένα προς ένα σε όλους τους Διαιτητές και να ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ  φοβάστε μην σας κάνουν πρόταση μομφής οι Σύνδεσμοι. 

         Όλοι οι Σύνδεσμοι ζήτησαν έκτακτη Γ.Σ. για να δούμε :

     Πως μπορούμε πλέον να αντιμετωπίσουμε αυτό το σοβαρό πρόβλημα μακριά από την ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΗ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ πολιτική 

     Πως με ειλικρινή σοβαρό διάλογο με την ΕΟΚ μπορούμε να χαράξουμε τον δρόμο για την νέα αγωνιστική χρονιά. 

     Πως θα  φέρουμε πάλι το χαμόγελο στους Διαιτητές βλέποντας τον ορισμό τους και όχι να παρακαλάνε να μην ορισθούν ή να τρέχουν για δανεικά σε συγγενείς και φίλους.       

   Και ερχόμαστε στο τελευταίο τρίμηνο με ένα μπαράζ επιστολών προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, που το ύφος αλλά και να γραφόμενα σας είναι πέρα από κάθε λογική. Μάλλον δεν έχετε ακόμα καταλάβει το πρόβλημα του κάθε Διαιτητή δεν είναι αν θα σας ανατρέψουν όπως λέτε αλλά η αξιοπρέπεια του. 
    Η αξιοπρέπεια δεν εκφράζετε μόνο από την οικονομική τακτοποίηση τους αλλά και από τον τρόπο που εκπροσωπείται η Ομοσπονδία μας. Και εκπροσώπηση είναι και τα έγγραφα που αποστέλλεται. 
    Ξαφνικά παρακολουθούμε και διαβάζουμε έγγραφα σε ύφος προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πέρα σε κάθε λογική.
    Κύριε Πρόεδρε το ύφος το οποίο έχουν οι επιστολές σας προς την Ομοσπονδία μας αλλά και πιο πολύ προς τον Πρόεδρο κ.κ Βασιλακόπουλο Γεώργιο είναι τουλάχιστον ατυχές. 
    Δεν είναι αυτό ύφος να απευθύνεστε  προς τον μεγαλύτερο Έλληνα Αθλητικό Παράγοντα που επί των  ημερών σας τιμήθηκε με την μεγαλύτερη διάκριση ως Επίτιμος Πρόεδρος της ΟΔΚΕ και εσείς ο ίδιος είχατε προτείνει μέχρι να δημιουργηθεί και ίδρυμα στο όνομα του..
    Επιστολές με τέτοιο ύφος κινδυνεύουν να πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων αν δεν έχουν πεταχτεί ήδη. Και όλοι πλέον αναρωτιόμαστε τι πραγματικά συνέβη;  
    Και ερχόμαστε και στα γραφόμενα της επιστολή σας τα οποία καταγγείλατε αλλά καλούμενος με την σχετική μας επιστολή να μας πείτε ποιοι είναι αυτοί.
    Μετά από δύο μήνες αναμονή δεν λάβαμε καμία απάντηση. Αν θέλετε να συνεχίσετε να πετάτε με τα έγγραφα σας « λάσπη σον ανεμιστήρα» να το κάνετε αλλά όχι από την θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας. 
    Δύο μήνες δεν λάβαμε καμία απάντηση για τις καταγγελίες σας. Αν δεν έχετε το θάρρος να υποστηρίζετε τα γραφόμενα σας το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποχωρήσετε, αλλά δυστυχώς το μόνο που ενδιαφέρει Εσάς και τα Μέλη του Δ.Σ. της ΟΔΚΕ είναι μην ανατραπείτε και να  περιμένετε τις επόμενες εκλογές.
    Κατηγορείται ορισμένα Μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ ότι έχουν πέσει σε «ολισθηρούς δρόμους». Ίσως να έχετε δίκιο ίσως και να έχετε άδικο, δυστυχώς για εσάς το σημερινό  Δ.Σ. της ΟΔΚΕ είναι το μόνο που δεν έχει το ηθικό άλλοθι και την δυνατότητα να μιλάει και να κατηγορεί την ΚΕΔ/ΕΟΚ.
     Τι έγινε αγαπητά Μέλη της ΟΔΚΕ μήπως πλέον δεν σας ορίζουν σε αγώνες ως κομισάριους και για αυτό διαμαρτύρεστε;
      Αν είναι δυνατόν Εκλεγμένα Μέλη με Απόλυτη πλειοψηφία του Ανώτατου Συνδικαλιστικού Οργάνου των Διαιτητών να αναμένουν τους ορισμούς τους μαζί με τους Διαιτητές κάθε εβδομάδα από την ΚΕΔ/ΕΟΚ που είναι ορισμένο όργανο.
      Αν είναι δυνατόν  Εκλεγμένα Μέλη με Απόλυτη πλειοψηφία του Ανώτατου Συνδικαλιστικού Οργάνου των Διαιτητών να παίρνουν εντολές από ενεργούς Διαιτητές κατά την διάρκεια του αγώνα.
      Ψηφιστήκατε δεν Οριστήκατε όπως η ΚΕΔ/ΕΟΚ. Από την στιγμή που υπάρχει η εξάρτηση του ορισμού προς το Άτομο σας προσωπικά πως θα καταφέρετε να διεκδικήσετε και να συγκρουστείτε με την ΚΕΔ/ΕΟΚ και με όποιον ολισθηρό δρόμο και αν έχουν  πάρει για το καλό του κάθε Ανώνυμου Διαιτητή.
     Πλέον ότι και να υποστηρίζετε δεν είναι πιστευτώ.   

    Κύριε Πρόεδρε δεν έπρεπε να φοβάστε να μας πείτε με ονόματα και διευθύνσεις, εμείς δεν είμαστε στο πλαίσιο των δικαστικών μαχών για να διατηρήσουμε την θέση μας απλά περιμέναμε δύο μήνες να μας εξηγήσετε. 
    Ότι πλέον και να μας πείτε με όποια επιστολή θα τεθεί και αυτή στο αρχείο.                              Πιστεύαμε και πιστεύουμε σε μια Ομοσπονδία που να  μπορεί ο καθένας να εκφράζετε συνδικαλιστικά χωρίς να φοβάται τιμωρίες και παραπομπές μακριά από δικαστικές περιπέτειες.

    Και μόνο μειδίαμα μπορεί να μας φέρει η κοινοποίηση της τελευταίας επιστολή σας  στον Προϊστάμενο Αθλητικών Εισαγγελέων Αρείου Πάγου σας ευχόμαστε και σε ανώτερα μέχρι και στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης αν είναι Εσείς και τα Μέλη σας να διατηρηθείτε στην Εξουσία.


Κύριε Πρόεδρε Αγαπητά Μέλη της ΟΔΚΕ

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει η παραπλανηθεί για το τι πραγματικά θέλουμε οι   20 Σύνδεσμοι.

Αν αγαπάγατε την Διαιτησία και το 90% των Ελλήνων Διαιτητών να σας ζητάει Γ.Σ. θα  έπρεπε άμεσα να την είχατε κάνει.

Αν πραγματικά το 90% των Ελλήνων Διαιτητών έστω σας κατάθετε πρόταση μομφής όπως φοβάστε και πιστεύετε βάση των εγγράφων σας  θα έπρεπε να είχατε ήδη παραιτηθεί λόγω ευθιξίας.

Μπορείτε να ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ να καταφύγετε σε όσους εισαγγελείς θέλετε για να κάτσετε ένα χρόνο ακόμα.

 Ένα όμως δεν θα έχετε καταλάβει

       Ότι όλοι εμείς οι 20 Σύνδεσμοι θα προχωρήσουμε με Εσάς ή και χωρίς Εσάς αφού μας βλέπετε σαν Αντιπάλους. Θα σας ξεπεράσουμε αν δεν μας δείτε ως συνεργάτες και από το ίδιο στρατόπεδο και πραγματικά ελπίζουμε ότι με έντιμη και ειλικρινή συνεργασία η Ελληνική Διαιτησία θα βρει το δρόμο της μακριά από μικρόψυχες και κοντόφθαλμες πολιτικές που έχουν σαν σκοπό την διατήρηση της εξουσίας. 
.      
Σαν ταύρος σε υαλοπωλείο ο Μπούσιας!!! (την ώρα που άλλοι σύνδεσμοι το παίζουν σε δύο ταμπλό...) Reviewed by THE REFEREES on 2:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.