Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αυτό ήταν... Δημιούργημα Vs Δημιουργού, the final countdown!!! (οι "χειροπέδες" του Καφφέ στους συνδέσμους...)

Η παράσταση σε αυτό το σημείο έλαβε τέλος. Ο Ηλίας Καφφές με την επιστολή που έστειλε χθες το απόγευμα στον Βασιλακόπουλο και τους συνδέσμους "δένει" για τα καλά κάθε κίνηση από εδώ και πέρα, όπως τα ασφαλιστικά μέτρα και δίνει ένα καλό μάθημα σε όσους πήγαιναν με το πάσο τους ή αποτελούσαν τροχοπέδη στην απομάκρυνση του Λιάκου. Κορυφαία ενέργεια έκανε και συγκεκριμένα...
έστειλε έγγραφο ώστε να μάθουν τα χαΐρια μας ο Κοντονής, ο Συναδινός, ο ΕΣΑΚΕ και οι Εισαγγελείς. Έμεινε κανείς;    
Διαβάστε με ιδιαίτερη προσοχή την επιστολή γιατί έχει ζουμί και θα τα αναλύσουμε όλα πιο κάτω...
Κύριε Πρόεδρε,
Με τις ως άνω (α), (β) και (δ) σχετικές επιστολές μας σας καταστήσαμε γνωστό και αναλύσαμε με κάθε δυνατό τρόπο, το οξύτατο πρόβλημα των οικονομικών οφειλών σας προς τους αξιολογημένους διαιτητές της ΟΔΚΕ για αγώνες που διαιτήτευσαν στα εθνικά πρωταθλήματα (αμοιβές διαιτησίας, ημεραργίες και έξοδα μετακίνησης) οι οποίες χρονολογούνται από τον Δεκέμβριο του 2013, δηλαδή για χρονικό διάστημα ενάμιση έτους μέχρι σήμερα.
Με τις τρεις (3) αυτές επιστολές κατεβλήθη προσπάθεια επίλυσης του ζητήματος μέσα σε πλαίσιο συνεργασίας και νηφαλιότητας προκειμένου να φθάσουμε από κοινού σε συμφωνία εξόφλησης των οφειλών σας και πλέον των άλλων, σας επισημάνθηκαν τα εξής βασικά σημεία:
1. Ο Πρόεδρος της ΟΔΚΕ συναντήθηκε με τους κκ. Δ. Μπασούρη (Ταμία ΕΟΚ), Π. Τσαγκρώνη (Γεν. Γραμ. ΕΟΚ), Ι. Μορώνη (υπεύθυνο υπάλληλο Ταμείου της ΕΟΚ) αλλά και με εσάς προσωπικά, όπου και εξέθεσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, την σοβαρότητα και την κρισιμότητα του προβλήματος που δημιουργείται από την μη εκπλήρωση ούτε ελάχιστου μέρους των οικονομικών υποχρεώσεων που ανέρχονται περίπου στο 1.700.000 ευρώ (1.000.000 από τα εθνικάπρωταθλήματα της ΕΟΚ και 700.000 από τα τοπικάπρωταθλήματα των Ενώσεων που χρηματοδοτή η ΕΟΚ).
2. Ο Ταμίας της ΕΟΚ κ. Δ. Μπασούρης στο τελευταίο επιμορφωτικό σεμινάριο, παρουσίαόλων των αξιολογημένων διαιτητών μετέφερεδική σας προσωπική διαβεβαίωσηότι θα εξοφληθούν σύντομα τα περισσότερα από τα οφειλόμενα, βεβαίωση που θα όφειλε να επιταχύνει την οικονομική τακτοποίηση εκ μέρους σας.
3. Η μη καταβολή, έστω και μέρους της οφειλής, δημιουργεί πλέον υπαρκτό, ουσιαστικό και άμεσο πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της διαιτησίας αφού σοβαρός αριθμός συναδέλφων σταμάτησε την διαιτησία, ενώ ταυτόχρονα έντονος προβληματισμός απασχολεί πολλούς άλλους οι οποίοι επανεξετάζουν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν την ενασχόλησή τουςσε βάρος του εισοδήματος, του χρόνου και των οικογενειακών τους προτεραιοτήτων.
Σε απάντηση όλων αυτών συναντήσαμε μέχρι σήμερα από μέρους της Ε.Ο.Κ. αλλά και προσωπικά από εσάς κ. Πρόεδρε την απόλυτη σιωπή και κατά συνέπεια την πλήρη αδιαφορία σας στο δίκαιο, χρονίζον και φλέγον πλέον αίτημα μας για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων σας. Θεωρούμε αδιανόητο μετά από τις τρεις (3) επιστολές μας να μην έχετε δώσει την παραμικρή απάντηση γεγονός το οποίο κρίνουμε ως απαράδεκτο, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί πληθώρα ερωτημάτων ως προς τη σκοπιμότητα της συγκεκριμένης παρελκυστικής πρακτικής.
Σας καλούμε λοιπόν άμεσα να μας γνωστοποιήσετε εγγράφως το χρονοδιάγραμμα πληρωμής των οφειλομένων προς τους διαιτητές προκειμένου να το γνωστοποιήσουμε σε όλους τους Συνδέσμους-μέλη μας
Σε περίπτωση άρνησης σας γνωρίζουμε ότι θα προβούμε σε όλες τις επιβεβλημένες ενέργειες μας προς κάθε κατεύθυνση και με κάθε τρόπο προκειμένου να κατοχυρωθεί και υλοποιηθεί η εκπλήρωση των οικονομικών σας υποχρεώσεων προς τα μέλη της ομοσπονδίας μας. Αυτό δεν αποτελεί απειλή, άλλωστε τις προθέσεις μας για συνεννόησηκαι από κοινού επίλυση του οικονομικού ζητήματος αποδεικνύουν τα όσα αναφέρονται στις (α), (β) και (δ) σχετικές επιστολές μας, αλλά τη μοναδική και επιβεβλημένη πλέον εκ των πραγμάτων προσπάθεια για την επίλυση του αδιέξοδου στο οποίο μας έχετε οδηγήσει. 
Διότι, κύριε Πρόεδρε δεν είναι δυνατόν οι διαιτητές να καθίστανται με αυτόν τον τρόπο χρηματοδότες των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ και η νόμιμη διοίκηση της ΟΔΚΕ αντικείμενο εμπαιγμού και υπονόμευσης. Πέραν όλων αυτών και σε επίρρωση και επαλήθευση των όσων σας αναφέραμε στο δεύτερο μέρος της (β) σχετικής επιστολής μας απεστάλη η (ε) σχετική επιστολή από Συνδέσμους Διαιτητών προς το ΔΣ της ΟΔΚΕ, με την οποία ζητείται η σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, έχοντας προφανή σκοπό να υποβληθεί πρόταση μομφής εναντίον της παρούσας διοίκησης της ΟΔΚΕ.
Στην επιστολή αυτή, μεταξύ των άλλων, προβάλλεται κυρίως το επιχείρημα ότι το σημερινό ΔΣ της ΟΔΚΕ αδιαφορεί και δεν πράττει τα δέοντα για την ρύθμιση των οικονομικών οφειλών της ΕΟΚ προς τους διαιτητές.
Δηλαδή, όπως ο καθένας πλέον δύναται να αντιληφθεί πως η μη εκπλήρωση των οικονομικών σας υποχρεώσεων προς τους διαιτητές λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος και ως μοχλός ανατροπής της νόμιμα εκλεγμένης διοίκησης της Ομοσπονδίας μας.
Επαναλαμβάνουμε λοιπόν, ότι όλα αυτά με τεκμηριωμένο, επίσημο και έγκαιρο τρόπο σας είχαμε επισημάνει με την (β) σχετική επιστολή μας στις 25/3/2015 (δηλαδή ενάμιση μήνα πριν καλώντας σας να πάρετε θέση, πράγμα που ουδέποτε πράξατε).
Από πλευράς μας σας καθιστούμε γνωστό ότι εμμένουμε λεπτομερώς και συνολικά στο περιεχόμενο της (β) σχετικής επιστολής μας αφού τα όσα αναφέραμε πλήρως επαληθεύτηκαν απ’ την ροή των γεγονότων.
Συνεπώς η (γ) σχετική επιστολή σας καθώς και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίσατε τα καταγγελλόμενα εκ μέρους μας, αποδεικνύεται τουλάχιστον επιπόλαιος και υποτιμητικός 
Κύριε Πρόεδρε
Μετά τα όσα παραπάνω αναφέραμε θεωρούμε αναγκαία, επιβεβλημένη και άμεση την προώθηση και υλοποίηση ενεργειών από μέρους σας, προκειμένου να επιλυθούν όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. 

Αυτό ήταν... Δημιούργημα Vs Δημιουργού, the final countdown!!! (οι "χειροπέδες" του Καφφέ στους συνδέσμους...) Reviewed by THE REFEREES on 11:16 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.