Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

ΣΟΚ: Νέα τρομοκρατική επίθεση σε διαιτητή τηςπεριφέρειας!!! (ευτυχώς αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή η πυρπόληση αυτοκινήτου...)

Τα πράγματα, όπως σας έχουμε πει, δεν πάνε καθόλου καλά. Ιδιαίτερα στο χώρο της διαιτησίας, όπου μέλη γίνονται στόχος βίαιων και τρομοκρατικών επιθέσεων!!! Προτελευταίο ήταν η πυρπόληση του αυτοκινήτου του Χρήστου Παναγιώτου έξω από το σπίτι του Χρήστου Παναγιώτου, αφού υπάρχει και τελευταίο κρούσμα. Αναφερόμαστε στον...
Πετρόπουλο, νέο μέλος του ΔΣ του συνδέσμου Άργους, όπου υπάρχει καταγγελία για απόπειρα πυρπόλησης του αυτοκινήτου του στο Κιάτο, όπου διαμένει. Άγνωστοι τοποθέτησαν δύο κουτιά με βενζίνη στην κάτω πλευρά του οχήματος και ήταν έτοιμοι να ανάψουν το φιτίλι όταν έγιναν αντιληπτοί από τον ίδιο. Δεν κατάφεραν, ευτυχώς, να το ανάψουν αλλά δυστυχώς διέφυγαν πάνω στον πανικό.
ΥΓ. Όπως ειπώθηκε ο τρόπος με τον οποίο έδρασαν οι ανεγκέφαλοι ήταν πανομοιότυπη μ' αυτή ενός άλλου πρωτοκλασάτου διαιτητή πριν από δύο - τρία χρόνια!!!
ΣΟΚ: Νέα τρομοκρατική επίθεση σε διαιτητή τηςπεριφέρειας!!! (ευτυχώς αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή η πυρπόληση αυτοκινήτου...) Reviewed by THE REFEREES on 5:15 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.