Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δραστήριος σύνδεσμος θέλει ν' αναλάβει το διαιτητικό σεμινάριο

Νέα επιστολή στάλθηκε σήμερα στην ΟΔΚΕ αναφορικά με το επιμορφωτικό σεμινάριο και τις προτεινόμενες τοποθεσίες. Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι θα γίνουν σεμινάρια ανά περιφέρεια αλλά το ζητούμενο είναι ποιοι θα είναι οι χώροι. Ας πούμε χαρακτηριστικά...
η Λέσβος αποδέχεται ν' αναλάβει αυτή το σεμινάριο για τη Χίο και τη Σάμο, ενώ όπως αναφέρει θα πληρώσει το κόστος που θα βαρύνει τον Κώστα Κορομηλά.
Αναλυτικά... 
Κύριε Πρόεδρε,
Σε απάντηση της σχετική σας επιστολής θα θέλαμε και ο Σύνδεσμο μας να καταθέσει τους προβληματισμούς του και τις προτάσεις του. Για τους νησιωτικούς Συνδέσμους με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση της χώρας μας είναι σχεδόν αδύνατη έως απαγορευτική η μετακίνηση των Διαιτητών μας έστω έως και την πόλη της Αθήνας.

Δεν θα σας αναλύσουμε τα έξοδα μας, αλλά θα σας παραθέσουμε μερικά κρίσιμα σημεία που κάνουν την διαφορά στο κόστος από τους άλλους Συνδέσμους:
Το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων είναι τουλάχιστον 150 ευρώ.
Σχεδόν σε όλα τα σεμινάρια αναγκαζόμαστε να  διανυχτερεύουμε μία μέρα έως δύο μέρες περισσότερο για το λόγο ότι τα δρομολόγια δεν μας δίνουν την δυνατότητα για άμεσες και έγκαιρες μετακινήσεις.
Σε όλα τα σεμινάρια ενοικιάζουμε αμάξι για την μετακίνηση μας.

        Και όλα αυτά τα έξοδα επιβάρυναν τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό μέχρι σήμερα μόνο και μόνο για την αγάπη μας για την Διαιτησία και σας υπενθυμίζουμε ότι τα Μέλη μας παίζουν τον χρόνο από 4 έως 6 αγώνες το μέγιστο.

Προτείνουμε :

  • Την πραγματοποίηση Σεμιναρίων ανά περιφέρεια 
  • Ως Σύνδεσμος αναλαμβάνουμε την διεξαγωγή περιφερειακού Σεμιναρίου στο νησί μας με την συμμετοχή των Συνδέσμων Χίου και Σάμου μιας και το κόστος μετακίνησης είναι μικρό και υπάρχει και ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών.
  • Ως Σύνδεσμος θα καλύψουμε τα έξοδα μετακίνησης του Εθνικού καθηγητή Διαιτησίας και διαμονής του. Και θα έχουμε και αίθουσα με όλα τα οπτικοακουστικά μέσα που απαιτούνται.
  • Αν τυχόν συμφωνήσει η Ομοσπονδία σε αυτή την πρόταση θα μπορούσαν και οι μη αξιολογημένοι Διαιτητές να παρακολουθήσουν αυτό το σεμινάριο ή κάποιο μέρος του  (που είναι και παράκληση μας). Γιατί πραγματικά δεν μας δίνονται τέτοιες ευκαιρίες.

Κύριε Πρόεδρε ελπίζουμε να δείτε εσείς και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας τις ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζουμε και όπως καταλάβατε για εμάς έστω και η μετακίνηση στην Αθήνα δεν είναι λύση. 
Δραστήριος σύνδεσμος θέλει ν' αναλάβει το διαιτητικό σεμινάριο Reviewed by THE REFEREES on 9:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.