Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Καταφθάνουν επιστολές συνδέσμων στην ΟΔΚΕ...

Αρχίζουν να καταφθάνουν στην ΟΔΚΕ επιστολές για το σεμινάριο και σίγουρα, ο προβληματισμός των μελών του συβουλίου είναι μεγάλος. Όπως αναφέρεται στην επιστολή της ομοσπονδίας ο Καφφές και συν αυτώ έχουν στο μυαλό τους το plan B αλλά δεν το λένε διότι περιμένουν πρώτα τις προτάσεις από τους συνδέσμους. Απόλυτα σωστό αφού το ίδιο έκανε και ο...

ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κρατούσε μυστικό το plan B μέχρι και πριν από λίγες εβδομάδες με τα γνωστά αποτελέσματα.
Ο σύνδεσμος της Αθήνας λοιπόν, έστειλε επιστολή στην ΟΔΚΕ και εξηγεί ότι διαθέτει τα γραφεία και όλο τον τεχνολογικό εξοπλισμό στη διάθεση της ομοσπονδίας ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρίσκονται δίπλα από το ΟΑΚΑ. Η βοήθεια του ΣΕΔΚΑ θα είναι μεγάλη αφού η ΟΔΚΕ θα ελαφρυνθεί σημαντικά στον οικονομικό τομέα. Εύγε...
Με τη παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε και εμείς με τη σειρά μας την έντονη ανησυχία μας για τις οικονομικές εξελίξεις που ταλανίζουν τη χώρα μας.
Εξελίξεις που σίγουρα  θα πλήξουν περισσότερο τους ήδη πληγμένους διαιτητές σε όλη την Ελλάδα.
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω,
Θεωρούμε ότι το ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας πρέπει να γίνει σε επιλεγμένα μεγάλα αστικά κέντρα έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα έξοδα μεταφοράς για τους διαιτητές αλλά και η διάρκεια του σεμιναρίου να μην είναι μεγάλη ώστε να μην επιβαρυνθούν οι διαιτητές με διανυκτερεύσεις.
Εμείς σαν σύνδεσμος Αττικής, σύνδεσμος του μεγαλύτερου αστικού κέντρου της χώρας, που αναμφισβήτητα διευκολύνει τις μετακινήσεις των διαιτητών,  δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση σας να βοηθήσουμε οργανωτικά αν γίνει το σεμινάριο στην Αθήνα.
Επιπλέον τούτου σας παραχωρούμε για όσες ημέρες και για όποτε θέλετε τα γραφεία του συνδέσμου μας που βρίσκονται στο ΟΑΚΑ. Τα γραφεία μας μπορούν να φιλοξενήσουν 80 με 90 άτομα, σε ένα κλιματιζόμενο χώρο, με άνετους χώρους στάθμευσης που διαθέτει οπτικοακουστικά μέσα (προβολέα, οθόνη προβολής, υπολογιστή, Internet WI-FI) και βρίσκεται δίπλα από τα βοηθητικά γήπεδα του ΟΑΚΑ για τα αγωνιστικά τεστ.
Καταφθάνουν επιστολές συνδέσμων στην ΟΔΚΕ... Reviewed by THE REFEREES on 5:06 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.