Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Παραιτήθηκε παράγοντας νησιωτικού συνδέσμου! (εμφανώς απογοητευμένος έδωσε και επιστολή...)

Μάθαμε ότι πριν από λίγη ώρα παράγοντας νησιωτικού συνδέσμου έθεσε την παραίτησή του προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Εμφανίστηκε στεναχωρημένος αλλά και δυσαρεστημένος από την κατάσταση, τονίζοντας ότι κάτι δεν πάει καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Και ότι το προεδρείο πρέπει να ασχολείται ενεργά...
γι' αυτό που έχει εκλεγεί...
Όπως μας πληροφόρησαν από το σύνδεσμο Λέσβου παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Λεβεντέλλης και τους έδωσε μια επιστολή που γράφει:
"Στο σύνδεσμο ξεκίνησα το μακρινό 1995. Λίγο καιρό αργότερα ασχολήθηκα πιο ενεργά καθώς σε εκλογές που έγιναν για το συμβούλιο είχα την τιμή να είμαι μέλος του ΔΣ από τότε και για πολλά χρόνια. Θήτευσα σαν ταμίας, αντιπρόεδρος και για πολλά χρόνια γενικός γραμματέας μέχρι τις τελευταίες εκλογές όπου είμαι απλό μέλος. Με ότι μέσα είχα προσπαθούσα πάντα για το κοινό καλό μαζί με τα υπόλοιπα μέλη τοιυ ΔΣ. 
Το τελευταίο καιρό όμως εμφανίστηκε το φαινόμενο αλλοίωσης θεσμών, κάτι το οποίο καθιστά την παρουσία μου σε αυτό το ΔΣ αδύνατη. Πιστεύω ότι οι τίτλοι δράσης δεν είναι τιμητικοί τίτλοι αλλά ουσιαστικοί, δηλαδή ο πρόεδρος, ο γγ, ο ταμίας πρέπει να κάνουν αυτά για τα οποία έχουν εκλεγεί και όχι να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους σε πεδία άλλων. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει αλλοίωση και πρέπει να διορθωθεί. 
Κατόπιν όλων αυτών που διαπίστωσα θεωρώ πως πρέπει να αποχωρήσω από το ΔΣ καιθώς όπως προανέφερα τέτοιες καταστάσεις με βρίσκουν αντίθετο. Ευχαριστώ όλους για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και ελπίζω κάποτε όλα αυτά να διορθωθούν..."   
Παραιτήθηκε παράγοντας νησιωτικού συνδέσμου! (εμφανώς απογοητευμένος έδωσε και επιστολή...) Reviewed by THE REFEREES on 10:21 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.