Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα ...γυαλιά έβαλε σύνδεσμος στην "κοιμισμένη" ΟΔΚΕ!!! (έστειλε επιστολή για το σεμινάριο...)

Μέσα στη ραστώνη του καλοκαιριού αλλά και στα όσα τραγικά συμβαίνουν στην Ελλάδα, τα μέλη της ΟΔΚΕ ουδόλως ασχολούνται με τα θέματα της διαιτησίας. Απόλυτα θεμιτό από τη στιγμή που γίνονται τέτοιες πρωτόγνωρες καταστάσεις στη χώρα. Μόνο που φαίνεται να δουλεύουν άλλοι για την ΟΔΚΕ και συγκεκριμένα...
ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ Κωνσταντίνος Μπούσιας (...ωχ λάθος) Ηλίας Καφφές, ο οποίος έστειλε επιστολή και ζητάει να μην γίνει το επιμορφωτικό σεμινάριο λόγω οικονομικών δυσκολιών. Και μεταξύ μας καλά τα λέει και όπως φαίνεται το συμβούλιο θα πάρει στα τέλη του μήνα την ίδια απόφαση. Απόλυτα σωστό αυτό που στάλθηκε από το σύνδεσμο Αχαΐας....
Διαβάστε τι λέει:
   Κύριε Πρόεδρε,

                          Δεδομένου της δύσκολη οικονομικής κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα μας και το σύνολο του πολιτών αυτής θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η πλειονότητα των Διαιτητών αδυνατούν να διαθέσουν το ποσό των 150 έως 200 ευρώ για την συμμετοχή και τα έξοδα μετακίνησης τους στο Ετήσιο Σεμινάριο και φυσικά δεν αναφερόμαστε στους νησιώτικους και απομακρυσμένους Συνδέσμους που σε αυτό το ποσό πρέπει να προστεθεί και το αεροπορικό εισιτήριο.   
           
                           Την περσινή χρονιά για να καλυφθούν από τους Διαιτητές κάποια έξοδα για το σεμινάριο μετά από προσπάθεια της ΟΔΚΕ πληρώθηκαν δύο αγωνιστικές στους Διαιτητές αλλά και με αυτό τον τρόπο δυστυχώς ένα μικρό μέρος των Διαιτητών πήραν χρήματα γιατί το σύνολο αυτών και ιδιαιτέρως των μικρών κατηγοριών άρχισαν να παίζουν μετά την 4η με 5η  αγωνιστική στην καλύτερη περίπτωση.

                           Οι Διαιτητές όπως καλά γνωρίζετε είναι ήδη απλήρωτοι πάνω από μία αγωνιστική χρονιά και από το υστέρημα τους χρηματοδότησαν την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων  έως να εξοφληθούν. 

                         Ως προς τον Σύνδεσμο μας η πλειονότητα των Διαιτητών μας είναι είτε άνεργοι είτε φοιτητές ενώ και πάλι όσοι εργάζονται πολύ δύσκολο να επιβαρύνουν πλέον το οικογενειακό τους εισόδημα, αλλά και να εξασφαλίσουν άδεια εργάσιμες μέρες.

                        Με αυτά τα δεδομένα :
                       
                        Προτείνουμε την μη διεξαγωγή του ετήσιου σεμιναρίου ως προς την μορφή που το ξέρουμε μέχρι σήμερα.

                         Προτείνουμε για φέτος την διεξαγωγή κατά τόπους ημερίδων σε  μη εργάσιμες μέρες με τις προβλεπόμενες εξετάσεις σε κεντρικές πόλεις ώστε να πάνε οι όμοροι Σύνδεσμοι με το λιγότερο δυνατό κόστος.

                       Ως Σύνδεσμος είμαστε διατεθειμένοι να διοργανώσουμε μια τέτοια ημερίδα  
                        Παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες στο πνεύμα των δύσκολών ημερών.   
       
Τα ...γυαλιά έβαλε σύνδεσμος στην "κοιμισμένη" ΟΔΚΕ!!! (έστειλε επιστολή για το σεμινάριο...) Reviewed by THE REFEREES on 12:23 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.