Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

ΟΔΚΕ τέλος!!! Ποια είναι η μόνη περίπτωση να διασωθούν ο Καφφές και τα ιδιόκτητα γραφεία! (διαβάστε μια πικρή αλήθεια...)

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποχώρησε πριν από λίγο από τα γραφεία της ΕΟΚ μετά τα όσα συνέβησαν στη συνάντηση με τον Καφφέ. Λίγη πριν αναχωρήσει ενημέρωσε τους Μπασούρη, Τσαγκρώνη που βρίσκονταν εκεί ότι η ΟΔΚΕ τελειώνει μετά το Ευρωμπάσκετ!!!
"Θα μιλήσουμε με ΦΙΜΠΑ ώστε να καταργηθεί η ΟΔΚΕ όπως έκανε και το ποδόσφαιρο. Ως εδώ και μη παρέκει... Δεν είναι ικανοί να κυβερνήσουν οι παράγοντες της ομοσπονδίας!!!" Δεν κάνουμε πλάκα. Το είπε ο Βασιλακόπουλος και θα το κάνει. Μόνο μια περίπτωση υπάρχει για να μην προχωρήσει: Να τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες ο Ιωάννου (όχι ο Βαγγέλης αλλά ο "πρώην κηπουρός). Το ξεκαθάρισε στον Λιάκο: "Ένα χρόνο τώρα με κοροϊδεύετε. Ποιον κοροϊδεύετε; Αυτόν που σας έδωσε διαιτητική υπόσταση και που σας έδωσε την ευκαιρία να κάνετε κάτι στο χώρο. Κι όμως, αντί να πείτε ένα "ευχαριστώ" ξεκινήσατε τον πόλεμο. Γι' αυτό και σου ξεκαθαρίζω, πρέπει να τελειώνει..."
ΥΓ. Για τους κομμένους διαιτητές ο Βασιλακόπουλος επανέλαβε ότι πρέπει να επιστρέψουν ΟΛΟΙ. Αλλιώς, η ΚΕΔ θα τους χρησιμοποιεί αδιαφορώντας για το αν είναι κομμένοι. Κι ας πάει η ΟΔΚΕ στο ΑΣΕΑΔ...
ΟΔΚΕ τέλος!!! Ποια είναι η μόνη περίπτωση να διασωθούν ο Καφφές και τα ιδιόκτητα γραφεία! (διαβάστε μια πικρή αλήθεια...) Reviewed by THE REFEREES on 2:56 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.