Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Στο καναβάτσο ο Καφφές!

Σάκο του μποξ έχει γίνει ο Καφφές και πλέον και τα μέλη που έχουν απομείνει στην ΟΔΚΕ εξαιτίας της ανακολουθίας που παρατηρείται. Οι σύνδεσμοι δεν τον έκαναν πρόεδρο για να χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση την ΕΟΚ, ούτε για να κάνει το προσωπικό του παιχνίδι και τη δική του πολιτική. Του το είπαν και του το ξεκαθάρισαν και οι...

διαιτητές του συνδέσμου στο Άργος...
Κύριε Πρόεδρε,
Με έκπληξη διαβάσαμε χτες την ανακοίνωση με τίτλο «Συντεταγμένη τρομοκρατία στη διαιτησία της καλαθοσφαίρισης» που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΔΚΕ. Σε αυτήν παρατίθενται κατά τη γνώμη μας ανάρμοστες απόψεις και καταδικαστέοι χαρακτηρισμοί που δεν ανταποκρίνονται στα ιδεώδη του αθλητικού κινήματος και αν μη τι άλλο σε φορείς που πρέπει να συνεργάζονται αρμονικά για την ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι υπηρετούμε.
Διά του παρόντος σας δηλώνουμε ότι μας λυπούν ιδιαίτερα και δεν μας εκφράζουν οι χαρακτηρισμοί που αποδόθηκαν στην ομοσπονδία του αθλήματος από παράγοντες, οι οποίοι στο πολύ πρόσφατο παρελθόν (Ιανουάριος 2014) αναφέρονταν με τα πιο ένθερμα λόγια για την ομοσπονδία και την ηγεσία της, διοργανώνοντας μάλιστα και ειδική εκδήλωση, στην οποία είχαμε τη χαρά να παρευρεθούμε με εκπροσώπους μας. Η πρόσκληση αυτής της εκδήλωσης ανέφερε χαρακτηριστικά: « Θα γίνει η απονομή της τιμητικής διάκρισης του Επίτιμου Προέδρου της ΟΔΚΕ, στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γεώργιο Βασιλακόπουλο για την πολύχρονη και πολύπλευρη προσφορά του στο χώρο της Διεθνούς και Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, καθώς και την πολύτιμη στήριξη και βοήθειά του στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας.»
Αν λοιπόν λάβουμε υπόψη μας ότι η διοίκηση της ΟΔΚΕ συνέταξε αυτή την πρόσκληση πριν από δεκαέξι μήνες περίπου και η ίδια διοίκηση την χτεσινή ανακοίνωση, τότε σίγουρα διαπιστώνεται ανακολουθία λόγων και έργων από τους διοικούντες.

Στο καναβάτσο ο Καφφές! Reviewed by THE REFEREES on 1:32 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.