Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στην Α1: Πλακώθηκαν οι Βαγενάς, Άκελ στο ματς της Κηφισιάς!!! (παρέμβαση από τη συνεργάτιδα της Φανής του ΕΣΑΚΕ...)

Επεισόδιο προκλήθηκε στην αναμέτρηση Κηφισιά - Αρκαδικός με τον πρόεδρο της Κηφισιάς Γιώργο Βαγενά να ζητάει επιμόνως από τους κριτές και τον κομισάριο Τάκη Άκελ να κόψουν το εργόσημο για τη νομιμότητα! "Εμείς είμαστε νόμιμοι..." είπε ο Βαγενάς στον κομισάριο για να πάρει την απάντηση που έπρεπε...
"Συγνώμη, κύριε Βαγενά είμαι υπάλληλος σας;" τον ρώτησε και όπως ήταν φυσικό του απάντησε αρνητικά: "Εγώ θα σε πληρώση με εργόσημο γιατί είναι νόμιμο" τους είπε και η απάντηση ήταν αποστομωτική: "Έχω υπογράψει μαζί σας καμιά σύμβαση; Από τη στιγμή την οποία που δεν υπογράψαμε τίποτα, δεν είμαι υποαλληλος σου. Άρα, δεν μπορώ να κόψω εργόσημο. Απλό δεν είναι;"
Στο θέμα παρενέβη και συνεργάτιδα της υπεύθυνης λογιστηρίου του ΕΣΑΚΕ που ζήτησε να μην γραφτεί στο φύλλο αγώνα!!! "Εσείς τι είστε εδώ; Δεν νομίζω να σας αφορά το θέμα..."
Πρωτόγνωρες καταστάσεις στην Α1: Πλακώθηκαν οι Βαγενάς, Άκελ στο ματς της Κηφισιάς!!! (παρέμβαση από τη συνεργάτιδα της Φανής του ΕΣΑΚΕ...) Reviewed by THE REFEREES on 10:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.