Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μαντάρα Νο2: Τις ...χρυσές εποχές του Βόλου θυμήθηκε ο Τσαγκρώνης!!! (απέτυχε και στο θέμα Καφφέ...)

Δίαυλο επικοινωνίας είχε ανοίξει τον τελευταίο μήνα με τον Καφφέ ο γενικός γενικώς Τάκης Τσαγκρώνης!!! Νοιώθοντας ο μεγάλος νικητής και ο ισχυρός παράγοντας της ομοσπονδίας στα "μαχαιρώματα" εντός της ΚΕΔ και βλέποντας να "τρώγεται" ο Ζαβλανός και να τη γλιτώνει  στο παρά τσακ ο Κορομηλάς, έπεσε στην παγίδα!!!
Άνοιξε κουβεντούλα με τον Καφφέ, νομίζοντας ότι θα τον τουμπάρει και θα τον πάρει με το μέρος του... Οι δύο τους δεν αντάλλασσαν "καλημέρα" κατά το παρελθόν λόγω της φιλίας του Λαρισαίου με τους Κορομηλά και Ζαβλανό, όμως, πλέον τα πράγματα άλλαξαν. Τα μέλη της ΚΕΔ δεν θέλουν να δουν τον Καφφέ και έτσι, ο Τσαγκρώνης προσπάθησε να προσεγγίσει τον Λαρισαίο.
Πολλές ήταν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν πριν από λίγες εβδομάδες, με τον Τσαγκρώνη να θέλει να ηγηθεί της ΕΟΚ και τον Καφφέ να επαναπροσεγγίσει μέσω του γενικού τον Βασιλακόπουλο. Ο Πατρινός δεν κατάφερε να πείσει τον πρόεδρο της ΕΟΚ να συναντηθεί με τον Καφφέ, αντίθετα με την περίπτωση του Κώστα Ρήγα ο οποίος σε όλα είναι μέσα... Και με τον αστυφύλακα και με τονβ χωροφύλακα. Και με την ΦΙΜΠΑ και την Ευρωλίγκα. Και με τον ΕΣΑΚΕ και με την ΕΟΚ.
Η ανακοίνωση περί τρομοκρατικής οργάνωσης ...έκοψε τα φτερά του Τσαγκρώνη και πλέον ήρθε και η μουρμούρα μετά την επιστολή προς την Εισαγγελία Αρείου Πάγου... 
Μαντάρα Νο2: Τις ...χρυσές εποχές του Βόλου θυμήθηκε ο Τσαγκρώνης!!! (απέτυχε και στο θέμα Καφφέ...) Reviewed by THE REFEREES on 3:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.