Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απίστευτος διάλογος Καφφέ - Ιωάννου στα έκπληκτα μάτια των ΚΕΔιτών! (αυτοί είναι οι μεγάλοι πρόεδροι...)

Τι πλάκα έχουν ώρες - ώρες αυτοί που το παίζουν πρόεδροι και θέλουν να διοικήσουν και ένα χώρο. Τι πλάκα έχουν... Πάει ο Καφφές στην ΚΕΔ σαν βρεγμένη γάτα για να ζητήσει να τα βρουν. Τα αποκαλύψαμε όλα αυτά κι αν μπορεί κάποιος, ας μας διαψεύσει. "Παίρνω πίσω την ανακοίνωση για την τρομοκρατική οργάνωση, υπογράφετε έγγραφο ότι θα μείνουμε μέχρι του χρόνου τον Νοέμβρη στην ΟΔΚΕ;" αναρωτήθηκε...
ο γίγαντας Καφφές. Τι τους είπε; Ότι θα πάρει πίσω την ανακοίνωση που έστειλε και έκανε ρεζίλι ένα ολόκληρο χώρο. Τι το πιο απλό; Είπα - ξείπα! Σιγά μην θυμηθεί κανείς τι γράφτηκε την Κυριακή. Το πιάσατε; Κι αυτό είναι το ένα από τα ανεπανάληπτα που έκανε ο Λαρισαίος.
Όταν έβλεπε ότι πάει να βγει η συμφωνία τηλεφωνεί στον Ιωάννου και του λέει την εξής καταπληκτική ατάκα: "Οδεύουμε σε συμφωνία με την ΚΕΔ. Μην μου πεις αύριο να βγούμε πάλι στα κάγκελα!!!" Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά "έδωσε" ξερά τον Χαλκιδαίο μπροστά στα μέλη της ΚΕΔ για να το μεταφέρουν στον Βασιλακόπουλο.
Ποιο ήταν το μήνυμα; Ότι όλα ξεκινούν και τελειώνουν στον Ιωάννου!!! Αυτός ήταν ο εμπνευστής και ο κατήγορος της τρομοκρατικής οργάνωσης. Ποιος; Αυτός που τρύπωσε στην ΟΔΚΕ, λόγω των σχέσεων που έχει η οικογένειά του με τον Βασιλακόπουλο! Αυτός που δεν κατάφερε να εκλεγεί την πρώτη φορά! Αυτός που έπεισε κακώς τον Βασιλακόπουλο να ορίζονται τα μέλη της ΟΔΚΕ παρατηρητές για να παίρνουν χρήματα!
Ο Καφφές λοιπόν, τον "έδωσε" στην ΚΕΔ κι αυτοί με τη σειρά τους στον Βασιλακόπουλο. "Ο άνθρωπος που ευεργέτησες ήταν ο πρωτοστάτης της εις βάρος σου κίνησης" του είπαν.     
Απίστευτος διάλογος Καφφέ - Ιωάννου στα έκπληκτα μάτια των ΚΕΔιτών! (αυτοί είναι οι μεγάλοι πρόεδροι...) Reviewed by THE REFEREES on 10:18 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.