Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα μεγάλη αποκάλυψη των Γκρίζων Λύκων: Η ΟΔΚΕ χαρακτηρίζει παράνομη την ΚΕΔ!!! (και διασκεδάζει με τις αντιδράσεις...)

Σας γράψαμε χθες για την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι της ομάδας από τη Λάρισα για την κατάθεση ενστάσεως εις βάρος του Ευφραιμίδη πριν την έναρξη του αγώνα. Όπως ακούστηκε ο πρόεδρος της τοπικής ένωσης φέρεται να ζήτησε να μην συμβεί όμως η αλήθεια είναι ότι...

η μισή ΟΔΚΕ καταγγέλει για παρανομίες την ΚΕΔ. "Να επιστρέψετε στη νομιμότητα" ζητάει με επιτακτικό ύφος από τα μέλη της επιτροπής... Διαβάστε ακριβώς τι λέει...
Αξιότιμοι κύριοι,
Επειδή η διάθεσή σας να κινείστε εκτός των ορίων, πλαισίων και αρμοδιοτήτων που καθορίζει για τα ζητήματα διαιτησίας του αθλήματος ο Ν 2725/1999, όπως ισχύει, αναγκαζόμαστε και ενημερώνουμε (εσάς για πολλοστή φορά, για πρώτη όμως τους λοιπούς θεσμικούς φορείς) τα ακόλουθα:
1. Σύμφωνα με το άρθρο 43 Α παρ. 3 περ, β Ν 2725/1999, όπως ισχύει, ορίζεται ότι «Οι Ομοσπονδίες διαιτητών αναγνωρίζονται με ειδική απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού ή άλλου εξουσιοδοτημένου οργάνου της Κεντρικής ή της Περιφερειακής Διοίκησης, ύστερα από γνώμη της οικείας αθλητικής Ομοσπονδίας, και έχουν ως έργο κυρίως: 
α)………,
β) την υποβολή πινάκων των εν ενεργεία διαιτητών για τους αγώνες των εθνικών κατηγοριών ή των μη εν ενεργεία διαιτητών στην οικεία αθλητική ομοσπονδία,
γ) ……….,»
Την 31-8-2015 Σας αποστείλαμε, ως μοναδική αρμόδια ομοσπονδία κατά τον προαναφερόμενο αθλητικό νόμο, τους πίνακες εν ενεργεία διαιτητών εθνικών κατηγοριών και ανά κατηγορία, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας της Ε.Ο.Κ. (Διακριτοί Πίνακες για την Α1 Ανδρών – επαγγελματική Κατηγορία, Α2 Ανδρών, Β Ανδρών και Γ Ανδρών, όπως οι κατηγορίες αυτές αντιστοιχούν και στις Α1 και Α2 κατηγορίες Γυναικών, όλες φυσικά που αφορούν τα εθνικά πρωταθλήματα).
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι είστε η Διοργανώτρια Αρχή για τα Πρωταθλήματα Α2, Β και Γ Εθνικής Ανδρών και Α1 και Α2 Εθνικής Γυναικών.
Μέσα στους πίνακες που σας αποστείλαμε ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ονόματα διαιτητών, τους οποίους όμως εσείς ορίσατε σε επίσημους αγώνες καλαθοσφαίρισης, ως ακολούθως:
A ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ  (23-09-2015)
1) ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ-ΛΙΒΑΔΕΙΑ  ΔΕΣΛΗΣ-ΤΖΑΦΛΕΡΗΣ-ΠΑΓΩΝΗΣ
2) ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΔΟΥΚΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ Κ.-ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ
Β ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 25-09-2015
1) ΚΑΒΑΛΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ  ΓΚΟΥΜΑΣ-ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ-ΛΟΡΤΟΣ
2) ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΖΑΦΛΕΡΗΣ-ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ
3) ΔΟΥΚΑΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ-ΜΑΛΑΜΑΣ-ΚΑΤΡΑΧΟΥΡΑΣ
4) ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΕΣΛΗΣ-ΠΙΤΣΙΛΚΑΣ Β.
Β ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (30-09-2015)
1) ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ  ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΤΡΑΧΟΥΡΑΣ
Α2 ΕΘΝΙΚΗ 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3-10-2015)
1) ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΣΛΗΣ-ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ-ΠΑΓΩΝΗΣ
2) ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ-ΜΑΛΑΜΑΣ-ΚΟΝΤΙΛΗΣ
Β ΕΘΝΙΚΗ 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (4-10-2015)
1)ΕΑΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΓΣΛ 1928 ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ-ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ Κ.
[σε υπογράμμιση  οι διαιτητές που δεν βρίσκονται στους από 31-8-2015 πίνακες]
Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου ενέργειά σας εκτός αρμοδιότητάς σας.
Είναι πέρα από ξεκάθαρο ότι η επανειλημμένη διάπραξη της ίδιας ενέργειας ορισμού μη δικαιουμένων διαιτητών (διαιτητών εκτός πινάκων) συνιστά μη νόμιμη συγκρότηση της ομάδας διεύθυνσης αγώνος, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Θα πρέπει στο σημείο αυτό να τονιστεί το γεγονός ότι ο παράνομος ορισμός των συγκεκριμένων διαιτητών έγινε σε περίοδο που δεν έχουν ξεκινήσει όλα τα πρωταθλήματα και συνεπώς υπήρχαν στην διάθεσή σας όλοι οι διαιτητές Εθνικών Κατηγοριών, που σαφώς υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων αγώνων (η τοποθέτησή μας αναφέρεται στο ποσοτικό δεδομένο και όχι σε αξιολογική θέση).
Σε κάθε περίπτωση αναμέναμε ότι θα επανέλθετε από μόνοι σας στη νομιμότητα και δεν θα εμμένατε στην αντικανονική συμπεριφορά σας.
Και όλα αυτά εν όψει έναρξης των λοιπών πρωταθλημάτων αλλά και του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, που ανήκει στην διοργάνωση του ΕΣΑΚΕ.
Σας καλούμε να επιστρέψετε σε ορισμούς εντός των προαναφερομένων πινάκων.

Νέα μεγάλη αποκάλυψη των Γκρίζων Λύκων: Η ΟΔΚΕ χαρακτηρίζει παράνομη την ΚΕΔ!!! (και διασκεδάζει με τις αντιδράσεις...) Reviewed by THE REFEREES on 4:43 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.