Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Συγχαρητήρια σε διαιτητές!!! (ποιος τους δασκάλεψε;)

Άρχισαν τα συγχαρητήρια στους διαιτητές αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι και στις στραβές πρέπει να στέλνουν τα ίδια συγαρητήρια. Όχι μόνο όταν έχουμε "χαχαχα και χαχαχο". Όχι μόνο στις χαρές αλλά και στις λύπες. Αυτά τα λίγα τα γράφουμε για τη διοίκηση του...
Προμηθέα Πατρών που εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Α2 με την Λιβαδειά.
Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ επιθυμεί (για μια, ακόμη, φορά φέτος) να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς την ομάδα της Α.Ε. Λιβαδειάς, και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας κ. Νίκο Καφρίτσα, για τη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην ομάδα μας και υπόσχεται να την ανταποδώσει στην Πάτρα.
Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ευχαριστεί, επίσης, το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς κ. Νίκο Γεωργακόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε καθ’ όλο το διάστημα της παραμονής της ομάδας στην όμορφη πόλη της Λιβαδειάς.
Τέλος, εκφράζει τα συγχαρητήρια της στους διαιτητές κυρίους Ανδρικόπουλο, Καλδίρη και Καλογερόπουλο για την άψογη διαιτησία τους».
Συγχαρητήρια σε διαιτητές!!! (ποιος τους δασκάλεψε;) Reviewed by THE REFEREES on 6:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.