Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι ζήτησε ο Βασιλακόπουλος από πρόεδρο; (αξίζει να το διαβάσετε...)

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος από το να "εκτρέφει" προέδρους οι οποίοι μόνο κακό του έκαναν στη συνέχεια ή να συναντιέται με συνταξιούχους, κάνει και κάποιες καλές κινήσεις. Όπως μάθαμε προέτρεψε πρόεδρο συνδέσμου...
και συγκεκριμένα την Τάνια Μερίκα να ταξιδέψει στη Ρόδο και να μιλήσει στους κριτές των Δωδεκανήσων. Το θέμα είναι ότι για την ανάπτυξη του μπάσκετ επιβάλλεται γνώστες της διαιτησίας να κάνουν ταξίδια στην περιφέρεια ώστε να μεταδίδουν τη γνώση και την εμπειρία σε όλους τους διαιτητές και τους κριτές της χώρας.
Σας το μεταφέρουμε από το 12sports.gr:
Το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο των κριτών καλαθοσφαίρισης έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στη Ρόδο και συγκεκριμένα στα γραφεία του συλλόγου Πελοποννησίων Ρόδου ο «Μωριάς». Από την Αθήνα ήρθαν με δικά τους έξοδα η πρόεδρος του συνδέσμου κριτών Αττικής Τάνια Μερίκα και ο αντιπρόεδρος Τάσος Αναστασόπουλος, οι οποίοι μίλησαν στα μέλη του Σ.Κ.Κ.Δ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σεμινάριο αυτό έγινε και με τη συμπαράσταση του προέδρου της Ε.Ο.Κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου και φυσικά με την «ψυχή» του τοπικού συνδέσμου, του προέδρου Γιώργου Κατσικανταή, που αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά άριστος οικοδεσπότης. Η πρόεδρος του συνδέσμου κριτών Αττικής Τάνια Μερίκα είπε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι πριν έρθω στη Ρόδο μίλησα με τον πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. κ. Βασιλακόπουλο και του εξέφρασα την επιθυμία μου να έρθω ξανά στη Ρόδο για το σεμινάριο στους ντόπιους κριτές. Ο ίδιος χωρίς δεύτερη κουβέντα με προέτρεψε να το κάνω και να έρθω στο νησί, λέγοντας επίσης ότι πρέπει να βοηθήσουμε όλους του συνδέσμους στην επαρχία. Η συμπαράσταση της Ε.Ο.Κ. είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση και αυτό που πρέπει να κάνουν τα μέλη του Σ.Κ.Κ.Δ. στη Ρόδο είναι να το αναγνωρίσουν, να το αξιοποιήσουν και να δουλέψουν σκληρά για να διορθώσουν τα λάθη τους».
Με τη σειρά του ο πρόεδρος του Σ.Κ.Κ.Δ. Γιώργος Κατσικανταής μίλησε για το επιμορφωτικό σεμινάριο που έγινε στη Ρόδο. «Όλα σχεδόν τα μέλη του συνδέσμου μας ήταν παρόντα. Συζητήθηκαν όλα τα λάθη που έγιναν πέρσι και φυσικά στην επόμενη συγκέντρωση μας θα μιλήσουμε και πάλι γι’ αυτά, αφού σε λίγο καιρό ξεκινάει η νέα σεζόν. Πιστεύω ότι αυτό το σεμινάριο ήταν πολύ καλύτερο από τα παλαιότερα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Τάνια Μερίκα, τον Τάσο Αναστασόπουλο και τον πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο. Δεν μας ξεχνούν ποτέ και μας βοηθούν πάντα σημαντικά. Κάποιες φορές τους στενοχωρούμε και θα πρέπει όλα τα μέλη να καταλάβουν ότι μπορούν να γίνουν καλύτερα, διαβάζοντας τους κανονισμούς. Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται απ’ όλους και πιστεύω ότι και φέτος η χρονιά θα είναι καλή για τον τοπικό μας σύνδεσμο». 
Τι ζήτησε ο Βασιλακόπουλος από πρόεδρο; (αξίζει να το διαβάσετε...) Reviewed by THE REFEREES on 10:16 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.