Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σαν δεν ντρέπονται στην ΟΔΚΕ!!! Έβγαλαν από το site τους διαιτητές που έκοψαν, αλλά παραμένουν τα μέλη που παραιτήθηκαν!!!

Αυτό που κάνουν τα μέλη της ΟΔΚΕ λέγεται "στρουθοκαμηλισμός"!!! Έχουν χώσει τη μουτσούνα τους μέσα στο χώμα και αγνοούν τι γίνεται γύρω τους. Κοιτούν μόνο μέσα στο χώμα... Έκαναν λοιπόν, το απίστευτο που αποδεικνύεται ότι τελικά οι παράγοντες δεν είναι διαφορετικοί από τους άλλους... Έβγαλαν από την επίσημη ιστοσελίδα τα κεφαλάκια και τα βιογραφικά του Κώστα Μητσόπουλου, του Κυριάκου Παντελίδη, του Θανάση Δεσλή, του Αστέριου Γκούμα και των υπολοίπων, αν και σφυρίζουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στην Α1, όμως ...ξέχασαν να βγάλουν τις μουτσούνες του Λευτέρη Ντίνου, Αλέκου Δημόπουλου και Μιχάλη Μαχαιριανάκη!!!
Γιατί; Διότι είναι η παγκόσμια πρωτοτυπία ένα συμβούλιο να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα με μόνο τέσσερα από τα επτά μέλη. Δεν έβγαλαν τις φάτσες όσων παραιτήθηκαν για να στέλνουν το μήνυμα ότι οι παράγοντες είναι ενωμένοι και δυνατοί.   
Δυστυχώς, διαψεύστηκε ο Καφφές που διαλαλούσε ότι "δεν είμαστε όλοι ίδιο στο μπάσκετ"!!! Διότι μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά σίγουρα δεν είναι ο ίδιος και το παρεάκι του στην ΟΔΚΕ,..
Σαν δεν ντρέπονται στην ΟΔΚΕ!!! Έβγαλαν από το site τους διαιτητές που έκοψαν, αλλά παραμένουν τα μέλη που παραιτήθηκαν!!! Reviewed by THE REFEREES on 2:57 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.