Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η πιο άσχημη στιγμή της μπασκετικής ζωής δύο Ελλήνων διαιτητών!!!

Σίγουρα ήταν η πιο δυσάρεστη και η πιο δύσκολη στιγμή δύο Ελλήνων διαιτητών. Έζησαν ένα απίστευτο δράμα. Αναφερόμαστε στον...
σοβαρό τραυματισμό του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, πριν από ακριβώς 23 χρόνια.

Ο τότε άσος του Πανιώνιου και πατέρας του Βλαδίμηρου, που αγωνίζεται πλέον στον Παναθηναϊκό, σε έναν αγώνα με τους «πράσινους» έχασε την ψυχραιμία του στιγμιαία, αλλά και τη δυνατότητα να ξαναπερπατήσει έκτοτε και μέχρι τον θάνατό του, 13 χρόνια αργότερα (28/6/2006).

Συγκεκριμένα σε μία αναμέτρηση των «κυανέρυθρων» με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό της Αρτάκης, διαμαρτυρήθηκε έντονα για ένα επιθετικό φάουλ που του καταλογίστηκε, πήρε φόρα και χτύπησε το κεφάλι του στη βάση της μπασκέτας, κάτι που του προκάλεσε συντριπτικό κάταγμα και εξάρθρωση στον έκτο αυχενικό σπόνδυλο που αυτομάτως πίεζε τον νωτιαίο μυελό, με αποτέλεσμα την παράλυση των κάτω άκρων του.

Από τότε, ο αγαπημένος Μπόμπαν των φίλων του Πανιώνιου καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ τον Ιούνιο του 2006 άφησε την τελευταία του πνοή, αφήνοντας τον Βλαδίμηρο να συνεχίζει να δοξάζει το επώνυμο της οικογένειας, παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ με τη φανέλα των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης.

Δείτε το βίντεο...

Η πιο άσχημη στιγμή της μπασκετικής ζωής δύο Ελλήνων διαιτητών!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:29 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.