Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τους χορεύει στο ταψί ΕΣΑΚΕ και ομάδες Α1: Λάσκαρε... τη βίδα των αντιπάλων του ο Λάσκαρης!!! (είναι μια κατηγορία μόνος του...)

Λα, λα, λα (γεμάτα λα), Λάσκαρης... Ο άνθρωπος δεν παίζεται, είναι μια κατηγορία μόνος του. Ξεχωριστή κατηγορία. Λοιπόν, έκανε μια κίνηση με την οποία τα έχουν "πάρει άγρια" μαζί του οι περισσότερες ομάδες. Τι είπε η προεδράρα; Να παραιτηθεί εδώ και τώρα η ΚΕΔ!!!
Αλλά τα λαμόγια σταματούν εδώ και δεν σας μεταφέρουν τα υπόλοιπα.

Η συνέχεια αξίζει περισσότερο και ότι η παραίτηση που ζήτησε.

"Θέλουμε ένα νέο πλαίσιο που θα μπορεί να λειτουργήσει επαγγελματικά. Να έχουμε επαγγελματίες διαιτητές που θα σφυρίζουν επαγγελματικές ομάδες. Γι' αυτό ακριβώς ξεκινήσαμε αυτή τη διαδικασία και, τυχαία ή όχι, ακολούθησαν και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός".

Το πιάσατε; Ο άνθρωπος δεν τον ενδιαφέρει ο Συμεωνίδης, ο Κορομηλάς, ο Παπαδημητρίου, ο Ταβουλαρέας και ο Παπαδόπουλος. Ούτε άλλωστε τους ξέρει αν τους δει, πλην του Θεσσαλονικιού...

Ο άνθρωπος έκανε ένα βήμα παραπάνω και ζητάει επαγγελματίες παράγοντες στην ΚΕΔ και επαγγελματίες διαιτητές! Αυτό θέλουμε και εμείς. Να γίνονται όλα επαγγελματικά.

Ο Χαλβατζάκης ν' αυξήσει και όχι να μειώσει τα χρήματα των διαιτητών και τα μέλη της ΚΕΔ να λαμβάνουν μηνιαίως ένα τριάρι χιλιάρικα για να κάνουν τη δουλειά τους.

Ο Λάσκαρης είναι απόλυτα σωστός και του βγάζουμε το καπέλο. Μόνο που οι άλλες ομάδες, πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ θα βγάλουν σπυράκια...

 

Τους χορεύει στο ταψί ΕΣΑΚΕ και ομάδες Α1: Λάσκαρε... τη βίδα των αντιπάλων του ο Λάσκαρης!!! (είναι μια κατηγορία μόνος του...) Reviewed by THE REFEREES on 8:49 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.