Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μέγα λάθος έκανε ο Καρακατσούνης! (το γράψαμε το καλοκαίρι και περιμέναμε να ηρεμήσει η κατάσταση από τον τέταρτο τελικό)

Όσοι διαβάζουν προσεκτικά και καθημερινά τους Γκρίζους Λύκους θα θυμούνται ότι είμαστε οι πρώτοι που γράψαμε για την εξαίρεση που έπρεπε να ζητήσει ο Χάρης Καρακατσούνης από τον Ολυμπιακό! Πέρσι το καλοκαίρι μετά τη...
δημοσιοποίηση της πρόσληψης του αδελφού του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού είχαμε καταγράψει το γεγονός και ζητούσαμε να ζητήσει άμεσα κώλυμα για τους αγώνες της ομάδας.

Προσοχή: Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητήσει την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή. Ο ίδιος ο Βολιώτης έπρεπε να το είχε πράξει.

Μας είχαν διαβεβαιώσει ότι το είχε πράξει και εμείς επαναπαυτήκαμε διαπιστώνοντας ότι δεν σφυρίζει αγώνες του Ολυμπιακού.

Στο ματς ΑΕΚ - Ολυμπιακός, όμως, ήμασταν πεπεισμένοι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το κώλυμα.

Είναι λάθος για το "ειδικό βάρος" και την εμπειρία του Καρακατσούνη το να μην δηλώσει κώλυμα όταν ο αδελφός του εργάζεται στο σύλλογο που θα παίξει.

Διαιτητής της Α1, παρ' ότι δεν διατηρεί συγγένεια εξ αίματος με προπονητή ομάδας της Α1 και θα μπορούσε να το είχε αποφύγει, εν τούτοις, η ΚΕΔ δεν τον χρησιμοποιεί.

Το ίδιο συμβαίνει και με διαιτητές που σφυρίζουν ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Μέγα λάθος του Βολιώτη, διότι σφύριζε έχοντας άγχος και πίεση. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν έδινε λάθος σφύριγμα στον Ολυμπιακό στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Καλύτερα να το αποφύγει τη νέα χρονιά, αν και εφόσον συνεχίσει τη συνεργασία με τους "ερυθρόλευκους" ο αδελφός του... 
Μέγα λάθος έκανε ο Καρακατσούνης! (το γράψαμε το καλοκαίρι και περιμέναμε να ηρεμήσει η κατάσταση από τον τέταρτο τελικό) Reviewed by THE REFEREES on 4:57 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.