Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Προσεχώς στις οθόνες σας: Ετοιμάζεται το νέο αθλητικό νομοσχέδιο από Κοντονή!!! (τι περιλαμβάνει για τη διαιτησία...)

Λίαν συντόμως θα κατατεθεί προς διαβούλευση το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, που ξεκίνησε αρχικά ο Ανδριανός και το επεξεργάζεται 1,5 χρόνο τώρα ο Κοντονής. Οι Γκρίζοι Λύκοι είναι σε θέση να γνωρίζουν τι αναγράφεται σ' αυτό αλλά αναφορικά και για τις θητείες επιτροπών και ομοσπονδιών. Πάρτε χαρτί και μολύβι και γράψτε...
  • Η διαιτησία ΔΕΝ θα πάει ούτε στην ΟΔΚΕ, ούτε στην Λίγκα, ούτε πουθενά. Θα μείνει στην ΕΟΚ και το σύστημα θα δουλέψει ως έχει.
  • Η θητεία των μελών στις επιτροπές (ΚΕΔ) και των ομοσπονδιών (ΕΟΚ) θα έχει χρονικό περιορισμό. Ακούγεται έντονα για δύο θητείες ή οκτώ χρόνια. Αρχής γενομένης από την επόμενη μέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου. Για να μην σας κουράζουμε οι Συμεωνίδης, Κορομηλάς και σία έχουν μπροστά οκτώ χρόνια. Το ίδιο και ο Βασιλακόπουλος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη.
  • Κωλύματα έχουν όσοι παράγοντες διαιτησίας διατηρούν πρώτου βαθμού συγγένειας με διαιτητές, όπως οι Συμεωνίδης, Πιτσίλκας, Μπακάλης κλπ.
Αυτά προς στιγμήν διότι τα στόματα στη ΓΓΑ είναι ερμητικά κλειστά. 
Προσεχώς στις οθόνες σας: Ετοιμάζεται το νέο αθλητικό νομοσχέδιο από Κοντονή!!! (τι περιλαμβάνει για τη διαιτησία...) Reviewed by THE REFEREES on 4:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.