Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έμπειρος παράγοντας απαντάει για το αν είναι βήματα του Σπανούλη!

Γνωστός και έμπειρος παράγοντας της διαιτησίας δίνει την απάντησή του σχετικά με το αν υπάρχουν λάθη στη σειρά των τελικών της Basket League και βέβαια, αν έκανε βήματα ο Σπανούλης. Αναφερόμαστε στον...
Αντρέα Τσαγκαμίλη ο οποίος ανέφερε:

«Λάθη υπάρχουν σίγουρα. Σε όλες τις διαιτησίες θα υπάρξουν λάθη. Δεν υπάρχει όμως σκοπιμότητα. Φαίνεται πως ο κάθε διαιτητής δεν κοιτάει να κάνει τα χατίρια της μίας ομάδας ή της άλλης. Θέλει απλά να πάει καλά το παιχνίδι.

Γενικότερα το επίπεδο των διαιτητών είναι πολύ υψηλό, όμως λάθη γίνονται και θα γίνονται πάντα».

Για το αν υπήρξαν βήματα στο τρίποντο του Σπανούλη, ο παλαίμαχος διαιτητής τόνισε: «Ναι ήταν βήματα. Κανένας δεν μπορεί να αμφιβάλλει γι'αυτό. Ήταν μία πολύ δύσκολη φάση και θεωρώ πως ήταν μία αβλεψία των διαιτητών. Σε καμία περίπτωση δε θεωρώ πως ήταν σκόπιμη, ενώ ίσως είναι και στην κρίση του διαιτητή εκείνη την στιγμή αν θα σφυρίξει ή όχι».

Τέλος, ο Αντρέας Τσαγκαμίλης εξέφρασε την γνώμη του σχετικά με το γενικότερα παράπονα κατά της διαιτησίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Οι διαιτητές τα έχουν πάει μία χαρά μέχρι στιγμής. Σε αυτά τα παιχνίδια, τα πολύ κρίσιμα, πάντα θα υπάρχουν παράπονα, ειδικά από την ομάδα που δεν καταφέρνει να νικήσει.

Επαναλαμβάνω πως λάθη έχουν γίνει, όμως κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα. Οι διαιτητές θέλουν το παιχνίδι να κυλάει ομαλά και χωρίς προβλήματα, οπότε δεν πιστεύω πως γίνονται λάθη για κάποιον λόγο».

Πηγή: sdna
Έμπειρος παράγοντας απαντάει για το αν είναι βήματα του Σπανούλη! Reviewed by THE REFEREES on 6:32 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.