Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το ότι ήταν βήματα είναι η μισή αλήθεια!!! (αλήθεια σφυρίζονται τέτοια βήματα;)

Συζητώντας μεταξύ τους οι διαιτητές πήραν θέση για τη φάση, σύμφωνα με το SDNA: «Υπάρχουν βήματα». Δεν διαφωνούμε ότι μπορεί ο Τάκης Αναστόπουλος να αναγνώρισε ότι ο Σπανούλης έκανε ένα βηματάκι παραπάνω στην προσπάθεια του να σουτάρει, αλλά ουδέποτε είπε ότι αν έπρεπε να το σφυρίξει!!!
Σας μπερδέψαμε λιγουλάκι;

Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Ναι, πράγματι ο Σπανούλης κάνει ένα μικρό βηματάκι για να ξεμαρκαριστεί και να σουτάρει αλλά πότε;

Σε νεκρό χρόνο!!!

Από που; Από τα επτά μέτρα!!! Φέρτε τον εαυτό σας στη θέση του Αναστόπουλου. Απομένουν δέκατα του δευτερολέπτου και ο Σπανούλης κάνει όπως - όπως ένα σουτ από τα επτά μέτρα. Ούτε από τα έξι, ούτε από τα δύο αλλά από τα επτά.

Με τον Καλάθη να είναι πάνω του. Τι θα δίνατε; Μόλις ένας στους 100 θα έλεγε ότι θα σφύριζε φάουλ, ενώ οι υπόλοιποι 99 θα άφηναν τη φάση. Και γιατί η φάση ήταν δύσκολη και όλοι το προσέξαμε στο ριπλέι.

Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Διαμαντίδη, ο οποίος με τον αγκώνα του απωθεί ελαφρά τον Χάντερ και στη συνέχεια ευστοχεί σε τρίποντο.




Το ότι ήταν βήματα είναι η μισή αλήθεια!!! (αλήθεια σφυρίζονται τέτοια βήματα;) Reviewed by THE REFEREES on 5:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.