Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιος κινείται μυστικά στα Τρίκαλα τα ...δυο στενά για να πάρει θέση στην Α1...

Διαβάσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ανακοίνωση της διοίκησης του Κόροιβου, που ουσιαστικά απαντάει στους Γκρίζους Λύκους για το αποκλειστικό δημοσίευμα που είχαμε. Τον ευχαριστούμε και σας το μεταφέρουμε. Το θέμα βέβαια, είναι αν με την κίνηση που έκαναν έπαιξαν το ρόλο του ...λαγού, αλλά never mind. Πάμε παρακάτω...
Μια ακόμα ομάδα θέλει να ανέβει στην Α1... αλλά κάναμε το παγόνι και δεν γράψαμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Επειδή δεν έχουμε μάθει να μασάμε τα λόγια μας, η ομάδα για την οποία γράψαμε ήταν ο Ηρακλής. 

Ο τύπος που έχει το σύλλογο "φυσάει το χρήμα" και ο Βαγγέλας ο Αλεξανδρής ως (και) γριά (και) ...ξύπνιος τον συμβούλεψε να κάνει το μεγάλο deal με τον Αχιλλέα.

Το ποσό που συζητιέται αγγίζει τα 400χιλ. ευρώ!!! Το θέμα βέβαια είναι αν οι άλλοι Τρικαλινοί παράγοντες δεχθούν το σχέδιο. Υπάρχει η άποψη ότι όλοι οι καλοί χωρούν... Που;

Τι γράφει η ανακοίνωση του Κόροιβου;

«Τελικά κάποιοι στο Ελληνικό μπάσκετ δεν μας έχουν γνωρίσει , όπως θα έπρεπε! Η διαδρομή της ομάδας μας από τα τοπικά από το 2007 στην εδραίωσή της στην Α1 το 2016, χωρίς βασικό χρηματοδότη- η μεγάλο επενδυτή μια και είναι της μοδός- θα έπρεπε να τους κάνει όλους, τουλάχιστον πιο προσεκτικούς. Και αυτό διότι η ικανότητα να πετυχαίνεις τον στόχο σου , δεν είναι να χαλάς τα χρήματα του εκάστοτε...,αλλά μέσα από το υστέρημά σου.

Ο Κόροιβος λοιπόν αγαπητοί μου φίλοι σε αυτό είναι η μοναδική ομάδα στο ελληνικό μπάσκετ διαχρονικά -όσο τουλάχιστον θυμόμαστε- που παίρνει δέκα με τόνο. Διότι ένα σωματείο χωρίς χρήματα, ιστορία, μηχανισμούς από μια μικρή πόλη της Ελλάδας, καταφέρνει έναν τεράστιο και μοναδικό άθλο. Σε αυτή την διαδρομή και πάνω στην αγωνία μας σίγουρα έχουμε αδικήσει παράγοντες που συντέλεσαν σε αυτή την επιτυχία, παίκτες ,προπονητές κ.λ.π. Το γνωρίζουμε και γι’ αυτό προσπαθούμε πάντα σύμφωνα με τις δυνατότητές μας να τα επιδιορθώσουμε.

Έχοντας λοιπόν υπόψιν τους όλα τα παραπάνω τα παπαγαλάκια, θα έπρεπε να είχαν μάθει πως λειτουργούμε, πριν ανοίξουν το στόμα τους και εμπλέξουν σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας τον Κ Ο Ρ Ο Ι Β Ο περί εξαγοράς μας, από κάθε απελπισμένο... ή ότι δεν θα κατέβουμε διότι μας έπνιξαν τα χρέη...κ.λ.π.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, το δηλώνουμε με τον ποιό κατηγορηματικό τρόπο ότι ο Κ Ο Ρ Ο Ι Β Ο Σ και για την σεζόν 2016-17 θα αγωνίζεται στην BASKET LEAGUE.



Με την παραμονή της ομάδας για δεύτερη χρονιά στα μπασκετικά σαλόνια της Α1,έκλεισε ένας κύκλος όπου δώσαμε τις διαπιστεύσεις μας. Τώρα ανοίγει ένας νέος κύκλος όπου χρονικά αγγίζει την επόμενη τριετία(2016-2019) όπου θα θέλουμε να βάλουμε το στίγμα μας στο Ελληνικό μπάσκετ. Στα πλαίσια αυτού του πλάνου έχουν δρομολογηθεί μια σειρά από ενέργειες, όπως.

1.Το άνοιγμα στον επιχειρηματικό κόσμο του νομού και τους επαγγελματίες φίλους του συλλόγου προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια για να λυθούν οι εκκρεμότητες του παρελθόντος, διαδικασία που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο με άκρως θετικά αποτελέσματα.

2.Την Παρασκευή 10 - 06- 2016 στο Hotel Amalias γίνεται η μεγάλη εκδήλωση για τους χορηγούς μας της χρονιάς που πέρασε, που ουσιαστικά θα γίνει απολογισμός της προηγούμενης διετίας και θα ανοίξει τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα (τριετία).

3.Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν με πρώτο βήμα τον εμπλουτισμό του Δ.Σ της Κ.Α.Ε με νέα πρόσωπα. Επόμενο βήμα την στελέχωση της Κ.Α.Ε με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, ειδικά τμήμα Μάρκετινγκ και γραφείο τύπου ώστε να διευρύνουμε την σχέση του ΚΟΡΟΙΒΟΥ με τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού, στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της BASKET LEAGUE.

4.Παράλληλα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις και ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας. Προτεραιότητα αυτού η συζήτηση με τον προπονητή μας κ. Μαρκόπουλο Χάρη, προκειμένου ν' ανανεώσουμε την συνεργασία.

5.Με την βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ήλιδας ,προωθούνται κάποιες εργασίες βελτίωσης του κλειστού Γυμναστηρίου ενόψει της νέας χρονιάς.
Επίσης μια σειρά πρόσθετων ενεργειών θα δρομολογηθούν και θα υπάρχει η αντίστοιχη ενημέρωση.

Ο Κόροιβος ως μια ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία ,έχει ανοικτή την πόρτα του σε όλους αυτούς τους φίλους που θέλουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς και θα τον κάνει πιο ισχυρό απέναντι στις προκλήσεις της Α1».

Ποιος κινείται μυστικά στα Τρίκαλα τα ...δυο στενά για να πάρει θέση στην Α1... Reviewed by THE REFEREES on 5:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.