Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Αποκαταστάθηκε μια μεγάλη αδικία εις βάρος ενός διαιτητού... (το εξήγησε και ο πρώην πρόεδρος...)

Ο πρώην πρόεδρος ενός δραστήριου συνδέσμου αναφέρθηκε στην αποκατάσταση μιας μεγάλης αδικίας που έγινε εις βάρος ενός γνωστού διαιτητή. Δυστυχώς, η απόφαση που πάρθηκε αποδείχθηκε ότι έγινε για άλλους λόγους, όμως, εν τέλει το θέμα λύθηκε χάρη στην παρέμβαση της ΚΕΔ.

Εκ μέρους του απερχόμενου ΔΣ του συνδέσμου Κεντρικής Μακεδονίας, Πέτρος Παπαπέτρου, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της αγωνιστικής χρονιάς 2015-16, τόσο σε επίπεδο εθνικών όσο και σε επίπεδο τοπικών πρωταθλημάτων, κάνοντας μνεία για θέματα που απασχόλησαν τα μέλη σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικο επίπεδο.

Αναφέρθηκε στην αδικία που υπέστη ο Σύνδεσμος στο πρόσωπο του Σταύρου Ευφραιμιδη, διαιτητή Α1, τον οποίον η Ο.Δ.Κ.Ε. δεν συμπεριέλαβε αρχικά στις λίστες της και ο οποίος ανάρρωσε πλήρως από το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον αχίλλειο τένοντα.

Στη σοβαρή νευροχειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Σταύρος Ταρενίδης στην αρχή της περιόδου επιστρέφοντας γρήγορα ευτυχώς στους αγωνιστικούς χώρους καθώς και στην επιτυχία του Συνδέσμου να έχει στις τάξεις του και τέταρτο αξιολογημένο διαιτητή στην ανώτερη κατηγορία , τον Κωνσταντίνο Ταρενιδη, ο οποίος αξιολογήθηκε από την ΚΕΔ/ΕΟΚ στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Αποκαταστάθηκε μια μεγάλη αδικία εις βάρος ενός διαιτητού... (το εξήγησε και ο πρώην πρόεδρος...) Reviewed by THE REFEREES on 6:03 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.