Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πέρασε στα "ψιλά" λόγω ΕΣΑΚΕ το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ!!! (τι είπε ο Βασιλακόπουλος για Κοντονή, Παπανικολάου κ.α...)

Μια φράση που φέρεται να είπε ο Βασιλακόπουλος στο ΔΣ για τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, λέγεται, ότι ανέβασε τη διάθεση όλων στα ύψη. Όπως θα γνωρίζετε ο Κοντονής "κλώθει" με το επικείμενο νομοσχέδιο, αφού από τη μια διαρρέεται ότι θα πάει προς ψήφιση και από την άλλη, αφήνει να εννοηθεί ότι θα καθυστερήσει. Χθες είχαμε συμβούλιο στην ΕΟΚ και ο Βασιλακόπουλος ανέφερε για τον Κοντονή...
ότι "αν βρει πορτοκαλί μπάλα στο δρόμο, θα την πάει στο αστυνομικό τμήμα για βόμβα"!!!

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ σε ερώτηση που του έγινε χθες Δευτέρα στο συμβούλιο, φέρεται να είπε ότι ο υφυπουργός είναι ανίδεος περί αθλητισμού και το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί εντυπώσεις.

Για το νομοσχέδιο ανέφερε ότι δεν πρόκειται να περάσει, ενώ για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ είπε ότι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τέσσερις - πέντε παράγοντες. Σήμερα πάντως, του έγινε γνωστό ότι ο Μελής θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος...΄

Για την απουσία του Παπανικολάου ανέφερε ότι πράγματι είναι τραυματίας και επισήμανε ότι "το παιδί αυτό πάντα θέτει εαυτόν στη διάθεση της εθνικής ομάδας γι' αυτό και δεν τίθεται θέμα".

Το "παρών" έδωσε και ο έφορος Κώστας Νικάκης, ο οποίος μπορεί να απουσίαζε την πρώτη μέρα της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αλλά έκτοτε δεν απουσιάζει.

Ο πρόεδρος της ένωσης θα είναι ο μόνος που θα μπαίνει στα αποδυτήρια της εθνικής ομάδας, με τον γγ Τάκη Τσαγκρώνη να είναι ο γενικός αρχηγός.


Πέρασε στα "ψιλά" λόγω ΕΣΑΚΕ το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ!!! (τι είπε ο Βασιλακόπουλος για Κοντονή, Παπανικολάου κ.α...) Reviewed by THE REFEREES on 5:50 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.