Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Καφφές τα λέει έξω από τα δόντια!!! (ποιους χαρακτήρισε "μυστήρια τραίνα", τι είπε για τον Παλλάτο...)

Ο Ηλίας Καφφές όπως, θα γνωρίζετε, είναι μια πολυσχιδής προσωπικότητα. Σήμερα είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στην Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου, είναι πρόεδρος των Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας, πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου στίβου ΑΣ Πελασγός και Γενικός Γραμματέας ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας. Αγωνίζεται για περισσότερα από 15 χρόνια στο μπριτζ και είναι πρόεδρος του Ομίλου Αγωνιστικού Μπρίτζ Ν. Λάρισας. Τι άλλο δηλαδή να θελήσει από τη ζωή του; Είδαμε να τα λέει έξω από τα δόντια και να μιλάει για "μυστήρια τραίνα"...

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου ήταν σταράτος και είπε: 

«Οι φορείς της Λάρισας (Περιφέρεια , Δήμος ) που τους διοικούν άνθρωποι του αθλητι-σμού, που κατά καιρούς έδωσαν πολλά στις ομάδες μας η μεσολάβησαν για να βρεθούν χορηγοί πρέπει να βοηθήσουν να αλλάξει το μοντέλο και να γίνει στην πόλη μας και πρωταθλητισμός. Δηλαδή να υπάρχει μια ομάδα πρωταγωνίστρια σε κάθε άθλημα. Στο ποδόσφαιρο η ΑΕΛ,. στο μπάσκετ ο ΓΣΛ παράδειγμα που μεγάλωσε γενιές που όταν διαλύθηκε νόμιζαν ότι έχασαν το παρελθόν τους, στο βόλει η ΕΑΛ, στο στίβο ο Πελασγός ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ-ΜΑΚΗΣ ΚΟΡΚΙΖΟΓΛΟΥ-ΑΣΗΜΙΝΑ ΒΑΝΑΚΑΡΑ-ΛΙΛΗ ΑΛΕΞΟΥΛΗ, η ΓΕΛ στη ρυθμική γυμναστική κλπ.

Οι υπόλοιπες ομάδες με απόλυτο σεβασμό στην αθλητική τους ιστορία θα συνεχίσουν την παραγωγή παικτών με τις ακα-δημίες τους, θα παίζουν όμως σε μικρότερες κατηγορίες. Στη ομάδα που θα είναι πρωταγωνίστρια να υπάρχουν οι καλύτεροι Λαρισαίοι παίκτες και στη εφηβική αυτής τα επίλεκτα παιδιά».
Πείτε μας τι πρέπει να γνωρίζουμε για το μπριτζ.

«Πιστεύουμε ότι παρά τη σφοδρότητα της σημερινής κρίσης και ακόμη πιο πολύ σήμερα ο αθλητισμός παραμένει ουσιαστική διέξοδος της νεολαίας μας στα αδιέξοδά της και βοηθά στην συνολική υγεία και στάση ζωής των όλων ανθρώπων. Ο υγιής αθλητισμός μπορεί να μας ενώνει όλους, να προάγει την άμιλλα, να διαμορφώνει χαρακτήρες και οι άνθρωποί του να βρίσκουν κοινή γλώσσα επικοινωνίας και στο Μπριτζ να ξέρεις ότι επικοινωνούμε με αγάπη, συντροφικότητα και ευγένεια.

H περιφέρεια είναι κοντά σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο στα δημοφιλή, αλλά και στα πνευματικά αθλήματα όπως το Μπριτζ και το σκάκι.

Αφήσαμε τελευταία την ΑΕΛ όπου θέλουμε να μας σκιαγραφήσετε τον ιδιοκτήτης της κ. Αλέξη Κούγια και τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στις τάξεις της.

«Κούγιας. Μακράν ο πιο ευφυής πρόεδρος στη Super League. Το διαπιστώσαμε στην γιορτή της ΑΕΛ. Μπορεί όμως και να παρασύρθηκε από άλλους στην υπόθεση με τον κ. Τσιώλη. Όταν δεν είμαστε μπροστά στη συνομιλία δεν έχουμε και άποψη. Αλλά ο κ. Τσιώλης έχει ένα προβάδισμα έναντι οποιουδήποτε προπονητή. Όπως και οι συνεργάτες του Λάζαρος Κυριλίδης – Κώστας Κολομητρούσης- Ηλίας Σελιώνης και Κοσμάς Στράτος (κορυφαίος αθλητής 1982- Γυμναστής στον ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Όσο για τους Λαρισαίους φιλάθλους θα το πω με μια φράση «μυστήρια τραίνα». Αποδοκίμαζαν ακόμα και τον πρωταθλητή πρόεδρο Στέλιο Καντώνια. Η Λάρισα έχει μια ιδιαιτερότητα αν δεν την πιάσεις δεν μπορείς να τους καταλάβεις. Θυμάμαι αυτό που είπε ο Γιάννης Παλλάτος (πρόεδρος σωματείων μπάσκετ του Πειραιά.

Η καταγωγή του είναι από το Μακρυχώρι Λάρισας) σε μια εκδήλωση «ότι για μας του Λαρισαίους «στην γκορτσιά το σύνορο». Αυτό δείχνει πόσο ασυμβίβαστοι είμαστε. Τελευταία να σας πω ότι η Λάρισα ανέδειξε πολλούς αθλητές – τριες και μάλιστα κάποιοι διαδραματίζουν ακόμη και σήμερα σπουδαίο ρόλο στον τομέα που βρίσκονται. Παράδειγμα φέρνω τον Ζώη τον Τζήμα από το χώρο του μπάσκετ και θα μπορούσα να αριθμήσω κι άλλους».
Ο Καφφές τα λέει έξω από τα δόντια!!! (ποιους χαρακτήρισε "μυστήρια τραίνα", τι είπε για τον Παλλάτο...) Reviewed by THE REFEREES on 5:23 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.