Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πλήρης αξιοποίηση της Γιακείμη και της Κωνσταντινίδου του χρόνου!!! (έρχονται κι άλλες καλές διαιτητικές περιπτώσεις)

Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της!!! Υπάρχουν κάποιοι τύποι που μας διαβάζουν καθημερινά και αδιαλείπτως και αντιγράφουν τα κείμενα χωρίς να γράφουν την πηγή. Κι αυτοί λέγονται δημοσιογράφοι!!! Αλλά ουδόλως μας ενδιαφέρει. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι...
ότι πάνω στις αποκαλύψεις των Γκρίζων Λύκων βγάζουν τα απωθημένα τους!!!

Αποκαλύψαμε ποιοι διαιτητές θα πάνε στο Μαρόκο και αμέσως το δηλητήριο έπεσε... Όπως γράψαμε και για τον Μητσόπουλο και αμέσως βγήκαν τα παπαγαλάκια.

Καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για "άνωθεν εντολή", διότι πρέπει να δικαιολογηθούν κάποιες τριγωνικές σχέσεις.

Απλά για να δώσουμε για μια ακόμα φορά έτοιμη τροφή να σας γράψουμε ότι τα κορίτσια που θα ταξιδέψουν στο Μαρόκο για το τουρνουά έχουν αξιολογηθεί και πετύχει.

Να σας πούμε ότι μετά την Τσαρούχα, η οποία ακόμα δεν έχει φθάσει στο ψηλότερο σημείο, έπεται η Ειρήνη Γιακείμη που θεωρείται εξαιρετική λύση αλλά και η Ελένη Κωνσταντινίδου που τα πάει περίφημα κι αυτό φαίνεται.

Τα μέλη της ΚΕΔ θα δώσουν και σε άλλα κορίτσια την ευκαιρία, όπως βέβαια και σε νέα παιδιάς Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και την Ευαγγελία Τζίμα.

Επίσης να σας υπενθυμίσουμε τους αγώνες που σφύριξαν:

  • Η Ειρήνη Γιακείμη διεύθυνε ένα κύπελλο γυναικών, δύο Α2 γυναικών, πέντε Α1 γυναικών, ένα Α2 γυναικών, ένα Α2, δέκα Β' και οκτώ Γ'.
  • Η Ελένη Κωνσταντινίδου σφύριξε συνολικά 29 αγώνες, εκ των οποίων ένα ματς της Α2, δέκα της Β', έξι της Α1 γυναικών, 11 της Γ' εθνικής και ένα Α2 γυναικών.
Πλήρης αξιοποίηση της Γιακείμη και της Κωνσταντινίδου του χρόνου!!! (έρχονται κι άλλες καλές διαιτητικές περιπτώσεις) Reviewed by THE REFEREES on 4:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.