Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων... Ένα ακόμα θέμα που αποκαλύψαμε!

Το έχουν σήμερα ως μεγάλο θέμα αλλά εμείς το έχουμε γράψει από τις 21 Ιουνίου!!! Οκτώ ημέρες νωρίτερα οι Γκρίζοι Λύκοι ανέφεραν αυτό που αποκαλύπτουν άλλοι σήμερα. Γι' αυτό και δεχόμαστε βρόμικο πόλεμο από συγκεκριμένα συμφέροντα. Την περασμένη Τρίτη, 21 Ιουνίου, είχαμε αποκαλύψει...
(πατήστε εδώ) ότι ο δήμαρχος Κηφισιάς θεωρεί πιο σωστό να μείνει η ομάδα σε μικρότερη κατηγορία, παρά να φύγει.

Και είχαμε αποκαλύψει ότι αν τα δει σκούρα ο Βαγενάς θα τη ρίξει στη Β' εθνική.

Σήμερα λοιπόν, βγήκε δήλωση δημάρχου που λέει:

"Η ανησυχία και το έντονο ενδιαφέρον των φιλάθλων της Κηφισιάς, σχετικά με το μέλλον της "ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ" (ΑΕΝΚ), με οδηγεί στην παρούσα δήλωση.

Πρωτίστως εκφράζω, για ακόμη μια φορά τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του Δήμου μας, προς παίχτες και προπονητικό επιτελείο για την θαυμάσια κι εφέτος πορεία της ομάδας μας, στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται προς τον Πρόεδρο της ΚΑΕ κ. Γ. Βαγενά, την οικογένεια Δημουλά και κάθε χορηγό για την επί τρία χρόνια σημαντική οικονομική στήριξη της ομάδας, απαραίτητη προϋπόθεση για την πολύ καλή πορεία της από την πρώτη μάλιστα χρονιά στην Α1.

Δυστυχώς, ήδη προ μηνών, η ΚΑΕ Κηφισιά αντιμετωπίζει όπως έχει διαρρεύσει επανειλημμένως, σοβαρά οικονομικά προβλήματα, παρόμοια άλλωστε με την ίδια εποχή πέρυσι.

Είναι γνωστό ότι πάντοτε καταβάλλω -στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου και των συνθηκών- έντονες προσπάθειες για την ενίσχυση της ΑΕΝΚ καθώς και άλλων αθλητικών σωματείων της πόλης μας όταν απαιτείται.

Η εξεταζόμενη κατά καιρούς από την Διοίκηση της ομάδας, περίπτωση της μετακίνησης της σε άλλη πόλη αλλά και αλλαγή ονομασίας της, θα είναι, εάν συμβεί, ανώμαλη εξέλιξη και προοίμιο αφανισμού της. Μια τέτοια τραυματική λύση θα πλήξει συνολικά τον τοπικό αθλητισμό και θα απογοητεύσει τους φιλάθλους του Δήμου μας. Θα είναι ανάρμοστη με την ιστορία μιας συνοικιακής ομάδας, που ξεκίνησε από ανοιχτά και σχολικά γήπεδα της Νέας Κηφισιάς και των Αδαμών, για να φτάσει να την θαυμάζει όλη η φίλαθλη Ελλάδα, σε μια θρυλική πορεία αλλεπάλληλων ανόδων σε αγωνιστικές κατηγορίες.

Παράλληλα, η ομάδα μας, είτε ως ερασιτεχνική, είτε ως επαγγελματική διακρίθηκε για την "υγεία" της, το "νοικοκυριό" της και το αγωνιστικό της πάθος κατακτώντας πάντοτε τις επιτυχίες της αυστηρά εντός των γηπέδων… Όλα αυτά κατέστησαν την ΑΕΝΚ πόλο έλξης εκατοντάδων παιδιών που ήρθαν στα τμήματα υποδομής της.

Συντάσσομαι με το Δ.Σ. της ΑΕΝΚ (Ερασιτεχνική), τον ιστορικό Πρόεδρο Παναγιώτη Λατσούδα, απευθύνοντας και εγώ έκκληση στην Διοίκηση της ΑΕΝΚ και στην οικογένεια Δημουλά, να εξαντλήσουμε μαζί κάθε περιθώριο ενίσχυσης και διατήρησης της ομάδας στο σημερινό επίπεδο.

Εάν αυτό καταστεί αδύνατον, η αξιοπρέπεια, η ιστορία και το πραγματικό συμφέρον της ομάδας, καθιστούν προτιμότερη κάθε άλλης λύσης, τον υποβιβασμό της σε κατώτερη εθνική κατηγορία.

Γιώργος Θωμάκος

Δήμαρχος Κηφισιάς"
Νέα επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων... Ένα ακόμα θέμα που αποκαλύψαμε! Reviewed by THE REFEREES on 8:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.