Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η Κηφισιά κατηφορίζει προς την Β' εθνική!!! (ετοιμάζεται ο Εθνικός, επιστρέφει ο Δέρβος...)

"Ζυμώσεις" γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες για το μέλλον της Κηφισιάς, με τον Βαγενά να προειδοποιεί ότι η ομάδα θα παίξει στη Β' εθνική. Όταν ο Ζερβός του Δούκα του έκανε πρόταση συγχώνευσης, αυτός ήθελε και να εξακολουθεί να διοικεί αλλά και να του δώσει ένα 400αρι χιλιάρικα. Γίνονται αυτά τα πράγματα; Έπιασε και τον Κολιτσιδόπουλο της Χαλκίδας και προσπάθησε να του πασάρει την ομάδα, αλλά με ρεβίθια...
δεν γίνεται δουλειά.

Τώρα λέει ο Βαγενάς ότι θα τη ρίξει στη Β' εθνική, για να "ιδρώσει" το αυτί του δημάρχου. Αλλά αυτός ξεκαθάρισε ότι είναι καλύτερα να παίξει σε μικρότερη κατηγορία, παρά να φύγει. 

Κοινώς, ο ιδιοκτήτης της Κηφισιάς βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού από τη μία δεν θέλει να φύγει και από την άλλη, δεν βάζει χρήματα. Είναι το προσόν του Έλληνα προέδρου.

Βεβαίως και θα ψηφίσει στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ προσδοκώντας μια εφήμερη συνεργασία, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ο Παπαθεοδώρου αναζητεί ομάδα και σκέφτεται ακόμα να πάει και στο Καζακστάν ή στην Τουρκία, όπου θα βρει ομάδα που θα του δώσει τέσσερις και πέντε μισθούς πάνω απ' ότι έπαιρνε στην Κηφισιά. 


Η Κηφισιά κατηφορίζει προς την Β' εθνική!!! (ετοιμάζεται ο Εθνικός, επιστρέφει ο Δέρβος...) Reviewed by THE REFEREES on 5:07 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.