Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πρωτοφανής επίθεση παικτών σε γνωστούς διαιτητές!!! ("ρέφερι είσαι για τον ...μούτσο" είπαν!)

Πανικός επικράτησε σε παιχνίδι μπάσκετ που έγινε, αφού παίκτες επιτέθηκαν σε γνωστούς διαιτητές λέγοντας κάποια περίεργα πράγματα!!! Στο παιχνίδι...
Παλαίμαχοι Δωριέα- Πειρατικό G8 κρατήθηκαν τα δελτία των Γιάννη Τσέρκη και Μανώλη Χηράκη, κάτι που γράφτηκε στο φύλλο αγώνα από τους Άρη Φάκαρο και Σταύρο Νικηφορίδη.

Δείτε τι έγραψαν στο ΦΑ: «Στο 2.02' πριν τη λήξη της 3ης περιόδου αποβλήθηκε ο αναπληρωματικός της α' ομάδας κ. Τσέρκης Ι. (αρ. φανέλας 11) μετά από τεχνική ποινή που δόθηκε για συνεχόμενη διαμαρτυρία προς τον α' διαιτητή. Φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο ο κ. Τσέρκης είπε ''εμένα αποβάλλεις; Εδώ είναι εργασιακό ρε και εμείς σας πληρώνουμε''.

Στο 1.23' πριν τη λήξη της α' περιόδου ο αναπληρωματικός της α' ομάδας κ. Χηράκης Εμμανουήλ (αριθμός φανέλας 7) φεύγοντας (χωρίς άδεια) από τον πάγκο, κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια, στην κερκίδα ακριβώς πίσω από το β' διαιτητή, τον έβρισε λέγοντας του ''ρεφ είσαι για τον π...'' και αποβλήθηκε. Τα δελτία των ως άνω αθλητών κρατήθηκαν. Ακολουθεί έκθεση».
Πρωτοφανής επίθεση παικτών σε γνωστούς διαιτητές!!! ("ρέφερι είσαι για τον ...μούτσο" είπαν!) Reviewed by THE REFEREES on 5:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.