Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αγαπούμε τις αδυναμίες και προχωρούμε δυνατά... (και ευχαριστούμε για τα καλά λόγια του το ebasket)

Η δυναμική που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια οι Γκρίζοι Λύκοι δεν είναι τυχαία. Καθημερινά περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι, μεταξύ αυτών διαιτητές, κριτές, κομισάριοι και παράγοντες συλλόγων, μας διαβάζουν και γνωρίζουν ότι αυτά που θα γραφτούν δεν θα έχουν δημοσιευτεί πουθενά. Πρωτογενές ρεπορτάζ. Η αξιοπιστία των δημοσιευμάτων, δε, ξεπερνάει το 90%! Προσοχή δεν είμαστε αλάνθαστοι όμως...
ακόμα και λάθη να έχουμε κάνει, τότε τάχιστα θα τα διορθώσουμε προκειμένου να μην αδικήσουμε κανέναν.

Το γνωρίζετε αυτό. Αν αποδειχθεί ότι έχουμε αδικήσει κάποιο άτομο, που αυτό βέβαια δεν θα γίνει εσκεμμένα, τότε έχουμε το θάρρος να ζητήσουμε συγνώμη και να γράψουμε την αλήθεια.

Το γεγονός ότι το Ebasket μας ασκεί κριτική επειδή, ας πούμε κάναμε λάθος και γράψαμε ότι ο Ιγκλέσιας βγήκε τρίτος στην Πορτογαλία και όχι στην Ισπανία όπως είναι το σωστό, θεωρούμε ότι το πράττει ορθά διότι δεν γράφτηκε σωστά. Αμέσως διορθώθηκε το λάθος και ζητήσαμε δημοσίως από τον Ιγκλέσιας μια γλυκιά συγνώμη.

Το γεγονός όμως ότι το Ebasket μας ασκεί κριτική επειδή το διορθώσαμε το λάθος και γράψαμε το σωστό, ε, αυτό χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.

Το ευχαριστούμε για τη βοήθεια που μας προσφέρει στη διόρθωση των κειμένων, αφού είναι το πέμπτο μπασκετικό site σε πραγματικά κλικαρίσματα, πίσω από το Σούπερμπάσκετ, από το Μπάσκετμπλογκ και πολλά άλλα ακόμα.

Το ευχαριστούμε θερμά αλλά και εμείς του το ανταποδίδουμε, καθώς το τροφοδοτούμε με πρωτογενές ρεπορτάζ και θέματα που ούτε στη φαντασία του δεν μπορούσε να έχει, ώστε να σχολιάζει αβέρτα.

Θέματα πρώτης γραμμής του σερβίρουμε καθημερινά, προκειμένου να τα σχολιάζει με το δικό του τρόπο.

ΥΓ. Το ποιος είναι αγράμματος και ποιος δεν είναι δεν φαίνεται από τα βιαστικά λάθη ή τις παραλείψεις. Φαίνεται από τα πτυχία που κουβαλάει ο καθένας πίσω του. Διότι καλό είναι να λες ότι ξέρεις να οδηγείς τρακτέρ ή ότι είσαι αστροφυσικός, αλλά αν δεν έχεις κάνεις τις αντίστοιχες σπουδές και δεν έχεις λάβεις τα πτυχία σου, τότε απλά είσαι ένα ψώνιο... Αν όχι ένα μηδενικό...
   
Αγαπούμε τις αδυναμίες και προχωρούμε δυνατά... (και ευχαριστούμε για τα καλά λόγια του το ebasket) Reviewed by THE REFEREES on 5:28 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.