Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δημοσιογράφος βάζει τα διαιτητικά πράγματα σε μια τάξη και προχωράει σε αποκαλύψεις για τους Μπλέτσα, Τσάλα, ΟΔΚΕ κ.α. (για χοντρούς, παστίτσιο...)

Η μέγιστη ξεφτίλα!!! Επειδή όπως φαίνεται, κάποιοι δεν κάνουν ρεπορτάζ αλλά εξυπηρετούν συμφέροντα, αν κρίνουμε με τα όσα θα διαβάσετε παρακάτω, ήρθε ο καιρός να ειπωθούν κάποια πράγματα που μέχρι τώρα δεν είχαν ακουστεί. Λοιπόν, το παρακάτω κείμενο έχει αρκετό ενδιαφέρον...
και θα το δείτε όσοι ανατρέξετε στα σχόλια από τους Διαιτητές Μπάσκετ.

Ο Juliann Assange από ιστοσελίδα της Εύβοιας προχωρεί σε αποκαλύψεις. Λοιπόν, καθίστε αναπαυτικά στην ξαπλώστρα και απολαύστε κείμενο.

Για να ξεκαθαρίζουμε εμείς δεν έχουμε ουδεμία σχέση...

"Κατ' αρχάς να υποθέσω οτι με το "δημοσιογράφοι κατα παραγγελία" εννοείς εμένα. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που παρακολουθείς τα άρθρα μου στο www.eviabasket.gr .

Ο διαχειριστής μου έχει πει οτι τα views ξεπερνούν τις 2 με 3 χιλιάδες. Που να φανταστώ ομως οτι με διαβάζετε και στην Λάρισα ! Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολυ. Πάμε στα παρακάτω. Μου ειναι ιδιαιτέρως δύσκολο να πιστέψω οτι ήρθες εσύ απο την Λάρισα να κανείς τον εθελοντή. Ειναι προφανές οτι το κείμενο το έχει γράψει άλλος και στο έστειλε. Δεν πειράζει ομως.

Απλά επιβεβαιώνεις οτι κι εσύ εξυπηρετείς κάποια συμφέροντα. Και μην μου πεις οτι το κάνεις για την ψυχή της μάνας σου. Προφανώς υπάρχουν υλικές απολαβές. Άρα άξιος και ο δικός σου μισθος.

Εδώ που τα λέμε, δεν ειναι εποχές να αφήνεις τίποτα ! Τέτοιο μένος απέναντι σε διοίκηση συνδέσμου δεν έχει ξαναυπαρξει. Κι επειδή η θέση σου ειναι ξεκάθαρη υπέρ της ΟΔΚΕ στην αντιπαλότητα με τα σωματεία, να υποθέσω οτι κάτι θα πάρεις κι εσύ.

Τέλος πάντων να ξεκαθαρίσω κάτι και να το τελειώσουμε εδώ : δεν υπέπεσε στην αντίληψη κανενός περιστατικό με σεκιουριτά να ζητά την αποπομπή των συγκεκριμένων απο το γήπεδο. Και ρώτησα πολυ κόσμο που ξημεροβραδιαζόταν στο γήπεδο. Μέχρι και τον επικεφαλή της εταιρείας ασφαλείας ρώτησα, ο οποίος ειπε οτι δεν ξέρει τίποτα. Τι θέλω να πω ;

Έγινε μια διοργάνωση άψογη απο όλες τις πλευρές. Απο τον δήμο, την ΕΟΚ, τους εθελοντές, τον κόσμο. Κι εσύ ασχολείσαι με παστιτσια, χοντρούς, μασάζ και βγάζεις χολή και απωθημένα που σου εχουν υπαγορεψει.

Κρατα ενα επίπεδο και ασχολησου με αυτά που ασχολείσαι συνέχεια. Μην με αναγκάσεις να ασχοληθώ άλλο μαζι σου γιατί κάποια απο τα ράμματα που αναφέρθηκαν προηγουμένως γράφουν το όνομα σου. Διότι εγώ ΞΕΡΩ ! Τελειώσαμε εδω.

Προς ενημέρωση όλων, η ιστορία έχει ως εξής και ειναι επιβεβαιωμένη απο μέλος του ΣΔΚΑΣΕ το οποίο ήταν επίσης εθελοντής : το ΔΣ του Συνδέσμου ζήτησε απο τα μέλη του να βοηθήσουν εθελοντικά.

Ο μεν Μπλέτσας είχε δηλώσει εθελοντής στον Δήμο (!) αφού το "φαινεσθαι" ειναι προφανώς σημαντικότερο απο το "γιγνεσθαι".

Ο Τσάλας πήρε την μπλούζα και την διαπίστευση απο τον φίλο του τον Μπλετσα και εμφανιζόταν ΜΟΝΟ στα παιχνίδια της Εθνικής για να παρακολουθήσει ΤΖΑΜΠΑ ! Όπως με ενημέρωσε το μέλος του ΣΔΚΑΣΕ όλες τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες ήταν άφαντος.

Τουλάχιστον ο Μπλετσας βοήθησε. Πάντως η αλήθεια ειναι οτι αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΔΣ ήταν λίγοι. Προφανώς κάποιοι βλέπουν την πορτοκαλί μπάλα και την συνδυάζουν με το χρώμα του 50ευρου.

Θα πέσει πολυ γέλιο στην ΓΣ που επίκειται.
Δημοσιογράφος βάζει τα διαιτητικά πράγματα σε μια τάξη και προχωράει σε αποκαλύψεις για τους Μπλέτσα, Τσάλα, ΟΔΚΕ κ.α. (για χοντρούς, παστίτσιο...) Reviewed by THE REFEREES on 5:19 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.