Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Βρήκαμε τον νέο Σπανούλη και σας τον παρουσιάζουμε... (εννοείται ότι βρήκαμε και το νέο Γιαννάκη...)

Η εθνική ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει τα ...γατάκια της Κροατίας, τα οποία πήγαν Ολυμπιακούς αγώνες αφήνοντας εκτός και τους Ιταλούς. Αφήστε ότι οι Ιταλοί έχασαν και πολλά - πολλά χιλιάδες ευρώ από τη διεξαγωγή του προλλυμπιακού τουρνουά στο Τορίνο. Λοιπόν, εμείς βρήκαμε τους παίκτες του αύριο και τους παρουσιάζουμε...
Ο νέος Σπανούλης ονομάζεται Τηλέμαχος Βησσαρίου και όπως θα είδατε, ευστόχησε σε buzzer beater δίνοντας τη νίκη στην Εθνική U15 επί της Γαλλίας. Το διαβάσαμε στο SDNA αλλά και τον είδαμε να πετυχαίνει το τελευταίο τρίποντο από τα οκτώ μέτρα.

Ο ταλαντούχος σούτινγκ γκαρντ είναι γεννημένος το 2002, ωστόσο βρήκε μία θέση στην Εθνική U15 όπου αγωνίζονται ως επί το πλείστον παίκτες που έχουν γεννηθεί το 2001. Έτσι, στα παιχνίδια στο τουρνουά της Ισπανίας, έχει την ευκαιρία να δείξει τί μπορεί να κάνει απέναντι σε παίκτες λίγο μεγαλύτερους από εκείνον. 

Στο πρώτο παιχνίδι με την Ισπανία, ο Βησσαρίου πέτυχε 6 πόντους, αλλά στο δεύτερο κόντρα στους Γάλλους ήρθε η «έκρηξη». Ο νεαρός σημείωσε 21 πόντους και μάλιστα το τρίποντο που διαμόρφωσε το τελικό 78-81 με το άκουσμα της κόρνας της λήξης. 

Ο Βησσαρίου είναι προϊόν του Κεραυνού Λάρισας και εδώ «κολλάει» και το όνομα του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη. Ο «Kill Bill», με τον οποίο ο νεαρός αγωνίζεται στην ίδια θέση, είχε ξεκινήσει από την ίδια ομάδα στην Λάρισα και είχε θεωρηθεί πολύ σπουδαίο project. Τώρα, ο Βησσαρίου θέλει να γίνει το επόμενο, μεγάλο όνομα που θα προκύψει από την ίδια ομάδα, ενώ μάλιστα φορά και τη φανέλα με το «7».

Φυσικά, είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη, αλλά τα πρώτα δείγματα που δείχνει στα παρκέ ο 14χρονος είναι άκρως ενθαρρυντικά και η... σύμπτωση ευνοϊκή για το μέλλον του.

Αναφορικά με το νέο Παναγιώτη Γιαννάκη τον έχουμε βρει στο πρόσωπο του Νίκου Αρσενόπουλου, τον οποίοι πήρε ο Ολυμπιακός πριν από λίγες ημέρες.

Δείτε τον...


Βρήκαμε τον νέο Σπανούλη και σας τον παρουσιάζουμε... (εννοείται ότι βρήκαμε και το νέο Γιαννάκη...) Reviewed by THE REFEREES on 5:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.