Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα βρήκαν κάτω από το τραπέζι Μπάουμαν και Μπερτομέου!!! (και μεταξύ μας δεν είχαν χάσει ποτέ...)

Ο Μπάουμαν ουδέποτε χάλασε τις σχέσεις με τον Μπερτομέου και ας έκαναν ότι τσακωνόντουσαν. Έβαλαν μπροστά κάποιους προέδρους ομοσπονδιών για να δημιουργήσουν κλίμα, αλλά πλέον τα πράγματα φαντάζουν ξεκάθαρα...

Η Ευρωλίγκα αποσύρθηκε από τη δικαστική διαμάχη και η ΦΙΜΠΑ θα κάτσει στην άκρη.

Μόνο που τον Μπάουμαν θα τον ζαλίσουν πολλές ομάδες και θα δημιουργηθούν καβγάδες. Έρχεται καυτός Χειμώνας...

Η επίσημη ενημέρωση της FIBA αναφέρει:

"Η FIBA ενημερώθηκε την Τετάρτη ότι η Ευρωλίγκα και η ECA αποφάσισε να παραιτηθεί της δικαστικής διαδικασίας που είχε κινήσει σε δικαστήριο του Μονάχου. Παράλληλα παραιτήθηκε από τα ασφαλιστικά μέτρα και ταυτόχρονα παραιτήθηκε από όλα τα δικαιώματα που απέρρεαν από την πρώτη απόφαση στις 2 Ιουνίου του 2016.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε και εξ ονόματος των συλλόγων που είχαν προσφύγει στο δικαστήριο: Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι, Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης, Γκραν Κανάρια, Ολίμπια Λιουμπλιάνα, Λιέτουβος Ρίτας, Τσεντεβίτα, Ζιέλονα Γκόρα, Μάλαγα, Αδριατική Λίγκα και ACB.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, το δικαστήριο ακύρωσε την ακροαματική διαδικασία που είχε οριστεί για τις 19 Ιουλίου 2016. Η Ευρωλίγκα μαζί με τους συλλόγους θα αναλάβουν όλο το κόστος των δικαστικών διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένων κι αυτού της FIBA και της FIBA Europe.

Η εξέλιξη αυτή με την απόσυρση από τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων αποτελεί σαφή ένδειξη ότι η Ευρωλίγκα δεν θα προσφύγει κατά της απόφασης του δικαστηρίου του Μονάχου στις 23 Ιουνίου 2016, που ακυρώθηκε μετά από προσφυγή της FIBA Europe".

Τα βρήκαν κάτω από το τραπέζι Μπάουμαν και Μπερτομέου!!! (και μεταξύ μας δεν είχαν χάσει ποτέ...) Reviewed by THE REFEREES on 9:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.