Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Video - ντοκουμέντο για το πως γίνεται το σωστό πραξικόπημα!!! Όλοι έχουν άποψη, γιατί όχι και εμείς; (τι θα γινόταν στην Ελλάδα αν έβγαιναν τα τανκς...)

Έχουμε ακούσει κάθε μπαρούφα για το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία. Άλλοι λένε ότι ήταν στημένο, άλλοι ότι απλά δεν πέτυχε. άλλος με το μακρύ του κι άλλος με το κοντό του. Και επειδή η άποψη είναι σαν τον ποπό, δηλαδή, έχουμε όλοι από έναν, θα σας πούμε τι πιστεύουμε αλλά και τι θα γινόταν σε περίπτωση που γινόταν πραξικόπημα και στην Ελλάδα.
Ο Ερντογάν γνώριζε και περίμενε. Το είχαν γράψει ακόμα και τα αμερικανικά περιοδικά πριν από δύο - τρεις μήνες, ενώ το ήξερε και η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών (MIT).

Όπως γνώριζε ότι αυτοί που θα το έκαναν ήταν πέρα ως πέρα ανοργάνωτοι αλλά και λίγοι. Πραξικόπημα για γέλια, δηλαδή.

Μόνο έτσι θα κερδίσει τις πρόωρες εκλογές ο Ερντογάν, που μάλλον θα γίνουν το Φθινόπωρο.

Αν βέβαια, γινόταν πραξικόπημα στην Ελλάδα, τότε το πιθανότερο ήταν τα τανκς να ξέμεναν από καύσιμα στα σύνορα Παπάγου - Χολαργού.

Και τα αεροπλάνα να έκαναν καμιά ζεμπεκιά και θα γυρνούσαν στη βάση τους. Αυτό στην καλύτερη περίπτωση, διότι στη χειρότερη θα δεν σηκωνόντουσαν επειδή δεν θα είχε έρθει ακόμα το ανταλλακτικό...

Δείτε και μια καταπληκτική ταινία με στρατιωτικό πραξικόπημα...





Video - ντοκουμέντο για το πως γίνεται το σωστό πραξικόπημα!!! Όλοι έχουν άποψη, γιατί όχι και εμείς; (τι θα γινόταν στην Ελλάδα αν έβγαιναν τα τανκς...) Reviewed by THE REFEREES on 4:47 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.