Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Άντε γεια: Νέα επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων!!! (και μάλιστα πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις...)

Όποιος διαβάζει αυτό εδώ το blog, σίγουρα ενημερώνεται πρώτος και δεν χρειάζεται να γίνονται συνεντεύξεις ή να δημοσιεύονται ...αποκαλυπτικά άρθρα μερικές (έως και πολλές) εβδομάδες αργότερα... Οι Γκρίζοι Λύκοι σας μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο έγκαιρα και έγκυρα, σε βαθμό να παλεύουμε με ...θεούς και δαίμονες. Θέλετε πρόσφατο παράδειγμα;
Χθες Κυριακή κατά το μεσημεράκι αποκαλύψαμε ότι  "Ο Μελής βάζει μπροστά τους συλλόγους!!! (σκέφτεται ακόμα και κεντρικοποίηση χορηγιών - TV)".

Σήμερα πριν από λίγη ώρα διαβάσαμε συνέντευξη του Μελή στον Αντώνη Καλκαβούρα, στον οποίο είπε:

«Αυτό δεν αφορά μόνο στα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και στην χορηγία του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή που συζητάμε με τον ΟΠΑΠ, με τον οποίο έχουν ήδη υπογράψει ξεχωριστό συμβόλαιο οι τρεις μεγάλες αθηναϊκές ομάδες. Αυτό από μόνο του είναι ένα πρόβλημα!

Δηλαδή αυτή η έλλειψη κεντρικής διαχείρισης αποδυναμώνει την ίδια την διαπραγμάτευση. Όμως, από τη στιγμή που ο νόμος δίνει το δικαίωμα στις ανώνυμες εταιρίες να κινούνται βάσει των συμφερόντων τους, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. 

Για μένα είναι λάθος, γιατί ένα ισχυρό πρωτάθλημα με ένα δυνατό brand name, χρειάζεται κεντρική διαχείριση και αν ίσχυε αυτό το καθεστώς, θεωρώ ότι μακροπρόθεσμα, τα οφέλη θα ήταν μεγαλύτερα και για τις μεγάλες ομάδες, που έχουν και το εμπορικό σήμα!»

Οι Γκρίζοι Λύκοι αποδεικνύεται ότι δεν έχουν πληροφορίες μόνο εντός της διαιτησίας...
Άντε γεια: Νέα επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων!!! (και μάλιστα πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις...) Reviewed by THE REFEREES on 4:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.