Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φεύγουν προσκλήσεις από το σύνδεσμο της Πάτρας για τη μεγάλη γιορτή... (ποιος πρόεδρος της ΟΔΚΕ θα είναι εκεί!)

Ανάρπαστες έχουν γίνει οι προσκλήσεις για τη μεγάλη γιορτή που θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου στην Πάτρα. Τα μέλη του ΔΣ του συνδέσμου Αχαΐας και Ηλείας θα στείλουν σε πολλούς προσκλήσεις, καθώς θα γίνει ένας πανικός. Θα προσκληθούν όπως μάθαμε...
όλα τα ΔΣ των συνδέσμων διαιτησίας, ενώ προσκλήσεις θα λάβουν υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές και γενικοί γραμματείς.

Μεταξύ τους - μεταξύ μας - θα βρίσκεται και ένας πρώην πρόεδρος της ΟΔΚΕ, ο οποίος θα κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας τόσο με τις διαιτητικές του αρετές, αφού σφύριξε στο υψηλότερο επίπεδο, όσο και με την ταπεινότητα και σεμνότητα που τον διακρίνει.

Παρ' ότι σφύριξε σε υψηλότατο επίπεδο, παρ' ότι βρέθηκε στην προεδρία της ομοσπονδίας διαιτητών, ουδέποτε έδειξε σημάδια υπεροψίας, έπαρσης και το κυριότερο δεν δίστασε ούτε δευτερόλεπτο να παραιτηθεί όταν υπήρξε διχογνωμία εντός των διαιτητικών κόλπων.

Ούτε κρατήθηκε πάνω στην καρέκλα, ούτε πρόδωσε φίλους και συνεργάτες, ούτε έκανε μυστικές κινήσεις εις βάρος ανθρώπων που τον ευεργέτησαν.

Και όταν είδε ότι κάποιοι του έκαναν "πόλεμο", συνωμοτώντας πίσω από την πλάτη του, πήρε το καπελάκι του και έφυγε ως Κύριος που είναι.

Αυτοί είναι οι χαρακτήρες - διαμάντια, αυτοί είναι που ξεχωρίζουν και συν τω χρόνω αναγνωρίζονται ακόμα και από τους πρώην "εχθρούς".



Φεύγουν προσκλήσεις από το σύνδεσμο της Πάτρας για τη μεγάλη γιορτή... (ποιος πρόεδρος της ΟΔΚΕ θα είναι εκεί!) Reviewed by THE REFEREES on 8:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.