Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σφόδρα δυσαρεστημένο παρουσιάζεται κορυφαίο στέλεχος του μπάσκετ!!! (δεν θέλει να πάει να ψηφίσει στις εκλογές της ΕΟΚ...)

Είναι ένα στέλεχος του μπάσκετ και αρκετά γνωστός στην περιοχή του. Για να ακριβολογούμε είναι ένας δυνατός παράγοντας, ο οποίος μέχρι σήμερα τύχαινε της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Γι' αυτό και διατηρούσαν άριστες σχέσεις... Αναφερόμαστε στον... πρόεδρο της ένωσης Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, Χάρη Μελετίου, για τον οποίο σας αποκαλύψαμε ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές της ομοσπονδίας.  

Τον πήρε τηλέφωνο ο Τσαγκρώνης και του είπε τα καθέκαστα, γι' αυτό και ο Χάρης Μελετίου τσαντίστηκε. 

Για να μην παρεξηγούμαστε, όπως λένε οι συνεργάτες του Βασιλακόπουλου, ακόμα χαίρει της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης ο Μελετίου αλλά έπρεπε να μείνει σ' αυτή τη φάση εκτός ψηφοδελτίου. 

Κι ας δυσαρεστήθηκε από την απόφαση. Κι ας δηλώνει σε σωματεία της περιοχής του ότι δεν πρόκειται να παρευρεθεί στις εκλογές για να ψηφίσει. 

Αν, πράγματι, δεν βρεθεί στις εκλογές της προσεχής Κυριακής, θα είναι μέγα λάθος του. 

Διότι, θα δώσει "τροφή" σε πολλούς.

Αν συμβεί αυτό, τότε η επόμενη απόφαση που πρέπει να λάβει είναι να θέσει την παραίτησή του από την προεδρία της ένωσης...     
Σφόδρα δυσαρεστημένο παρουσιάζεται κορυφαίο στέλεχος του μπάσκετ!!! (δεν θέλει να πάει να ψηφίσει στις εκλογές της ΕΟΚ...) Reviewed by THE REFEREES on 4:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.