Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πλήγμα για την ΟΔΚΕ η επιστολή της ΕΟΚ!!! (που φεύγει προς αθλητικούς παράγοντες και στελέχη)

Ο Τάκης Τσαγκρώνης, ο γενικός - γενικώς της ΕΟΚ, εκπροσωπώντας τη διοίκηση έστειλε ένα έγγραφο - κόλαφος στην ΟΔΚΕ και ξεκαθαρίζει με το πιο επίσημο τρόπο ότι η διοίκηση δεν τηρεί τη νομιμότητα. Δεν αναγνωρίζει το διοικητικό συμβούλιο η υπερκείμενη αρχή, η ΕΟΚ, καθ' ότι οι σύνδεσμοι του έχουν "γυρίσει την πλάτη". Πρόκειται για ένα πλήγμα, για ένα "χαστούκι", για μεγάλη προσβολή...
και ουσιαστικά ακυρώνει τα έγγραφα που έχουν φύγει από την ΟΔΚΕ με logo της ομοσπονδίας και με την υπογραφή του προέδρου και του γενικού γραμματέα.

Αν διαβάσετε προσεκτικά θα καταλάβετε ότι ο Τσαγκρώνης τους κατηγορεί για έλλειψη ευαισθησίας και τους ζητεί να παραιτηθούν πάραυτα!

Σοβαρό είναι το θέμα, διότι το έγγραφο της ΕΟΚ θα καταλήξει στα χέρια πολλών αθλητικών παραγόντων και κορυφαίων στελεχών.

Στέλνει μηνύματα η ΕΟΚ και είναι σίγουρο ότι από τις 4 Σεπτεμβρίου η στάση που θα επιδείξει το νέο ΔΣ θα είναι πιο επιθετική.


Πλήγμα για την ΟΔΚΕ η επιστολή της ΕΟΚ!!! (που φεύγει προς αθλητικούς παράγοντες και στελέχη) Reviewed by THE REFEREES on 5:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.