Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποδομεί το συμβούλιο της ΟΔΚΕ η ΕΟΚ!!! (ποιες είναι οι επιπτώσεις από το έγγραφο - κόλαφος...)

Ενήμεροι είναι όλοι οι σύνδεσμοι διαιτησίας για το έγγραφο - κόλαφος που έστειλε η ΕΟΚ στο συμβούλιο της ΟΔΚΕ. Διοικητικά συμβούλια, ΚΕΔάρχες, διαιτητές και παράγοντες έχουν ενημερωθεί πλήρως για το περιεχόμενο και έχουν συνειδητοποιήσει ότι η υπερκείμενη αρχή δεν αναγνωρίζει το ΔΣ. Που σημαίνει πρακτικά...
ότι όποια έγγραφα φθάνουν στους συνδέσμους δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Ας πούμε, το συμβούλιο της ΟΔΚΕ ενημέρωσε το σύνδεσμο του Πειραιά ότι δεν αναγνωρίζει τους νέους διαιτητές που υποβλήθηκαν με επιτυχία στις εξετάσεις.

Ε, και; Οι ρέφερις θα χρησιμοποιηθούν κανονικότατα, κάτι που έχει επισημανθεί από τον πρόεδρο Βαγγέλη Λυμπεράτο προς τον Ανδρέα Τσαγκαμίλη.

Ακόμα και τα έγγραφα που φθάνουν σε φορείς, αθλητικούς ή μη, με το logo της ΟΔΚΕ και την υπογραφή των μελών της, δεν έχουν την παραμικρή ισχύ.

Ας πούμε, γίνεται καταγγελία με την υπογραφή φαρδιά - πλατιά ενός μέλους της ομοσπονδίας. Με το έγγραφο της ΕΟΚ που θα προσκομιστεί, το θέμα θεωρείται λήξαν!

Ξέρετε τι σημαίνει ο χαρακτηρισμός "Μη νόμιμη διοίκηση" από το ανώτατο όργανο του μπάσκετ; Αφήστε αυτά που έγραψε ο Τσαγκρώνης περί "μη ηθικής και έλλειψη ευαισθησίας".

Η κατηγορία της "μη νόμιμης διοίκησης" είναι βαριά και ασήκωτη.

Το έγγραφο της υπερκείμενης αρχής είναι ξεκάθαρο και μιλάει για έλλειψη νομιμότητας και ευαισθησίας. Απλά πράγματα...

Η ΕΟΚ παίρνει τα ηνία στο χώρο της διαιτησίας και έως ότου διεξαχθούν εκλογές στην ΟΔΚΕ, ώστε να βγει ένα νόμιμο ΔΣ, αναλαμβάνει δράση.

Το έγγραφο είναι ξεκάθαρο και δεν υπάρχει κενό ή παράλειψη. Άρα και τα σεμινάρια θα γίνουν κανονικά και οι σύνδεσμοι θα κάνουν αυτό που θεωρούν σωστό.

Η ΟΔΚΕ άλλωστε, τελεί υπό την έγκριση της ΕΟΚ.

Και προσέξτε, το επόμενο ΔΣ της ΟΔΚΕ, που θα εκλεγεί με νόμιμο τρόπο, θα έχει αρκετή δουλειά.  
Αποδομεί το συμβούλιο της ΟΔΚΕ η ΕΟΚ!!! (ποιες είναι οι επιπτώσεις από το έγγραφο - κόλαφος...) Reviewed by THE REFEREES on 9:52 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.