Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όπως δεν τον έχετε δει: Το πραγματικό πρόσωπο του Ίωνα Βαρουξάκη!!! (ποιος είναι ο νέος ηγέτης του Πανιωνίου και ποιο είναι το ...μυστικό του)

Ο Ίωνας Βαρουξάκης μπήκε σαν κεραυνός στη ζωή μας και αφού πρώτα μας ...κεραυνοβόλησε με την παρουσία του στον Ιωνικό Νικαίας, τώρα μπήκε δυνατά στον Πανιώνιο. Με την "τέντα" να δούμε πως θα τα βγάλει πέρα, αλλά αυτός θα το λύσουν μεταξύ τους. Ποιος είναι όμως, ο άγνωστος στο μπασκετικό χώρο, Ίωνας Βαρουξάκης; Τι πρεσβεύει;
Ο πατέρας του, αν δεν κάνουμε κάποιο μεγάλο λάθος, είναι ο πρέσβης Σωτήρης Βαρουξάκης, ο οποίος σπούδασε νομικά και μιλάει πέντε γλώσσες!

Είναι συγγραφέας πολλών άρθρων και βιβλίων αναφορικά με το διεθνές δίκαιο, τους διεθνείς οργανισμούς και τη διεθνή πολιτική ενώ είναι διευθυντής του Ινστιτούτου για την Μεσόγειο.
Στη φωτογραφία εμφανίζεται αριστερά όπως βλέπετε, ενώ διακρίνονται η Καίτη Καψή, η ζωγράφος Έμμυ Βαρουξάκη που είναι η μητέρα του - της γνωστής οικογενείας Βερνίκου - και ο Δημήτρης Κούβελας (μάλιστα κύριε υπουργέ...)

Η μητέρα του, από την άλλη, είναι η ιστορικός τέχνης, η Έμυ Βαρουξάκη, η οποία σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Ιστορία και Αρχαιολογία και έκανε εκπομπές μορφωτικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου για την ελληνική ραδιοφωνία, για χρήση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο Ιών Βαρουξάκης είναι ανιψιός της οικογένειας Βερνίκου και ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής εταιρείας Free Seas, που είναι εισηγμένη στο NASDAQ. 
Είχε αγοράσει πριν πολλά - πολλά χρόνια το ξύλινο ιστιοφόρο του ένδοξου εμπόρου και φιλότεχνου, Αντώνη Μπενάκη, από ένα μέλος της γνωστής αμερικανικής οικογένειας Ρόκφελερ. 
Μεγάλωσε στην Ευρώπη και ίδρυσε την επιχείρησή του το 2003. Διαχειρίζεται 7 πλοία ξηρού φορτίου -σιδηρομετάλλευμα, κάρβουνο, ρύζι, ζάχαρη- σε όλο τον Κόσμο.

Μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Παρισιού, Αθήνας και του ελληνικού νησιού Σίφνος, ενώ πάει συχνά στο Μαϊάμι όπου έχει αγοράσει διαμέρισμα σε ουρανοξύστη με θέα που κόβει την ανάσα!!!

Η minimal αισθητική και τα έργα μοντέρνας τέχνης κάνουν το σπίτι να θυμίζει χολιγουντιανό σκηνικό, δίνοντας συγχρόνως την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε σκάφος. 

Το εστιατόριο Milos και τα in clubs του ξενοδοχείων «Delano» είναι τα αγαπημένα του εφοπλιστή όπως βέβαια και το διεθνές εικαστικό γεγονός Art Basel Miami.

Όπως καταλάβατε, καθόλου ...τυχαίο πρόσωπο δεν είναι ο Ιών Βαρουξάκης...


Όπως δεν τον έχετε δει: Το πραγματικό πρόσωπο του Ίωνα Βαρουξάκη!!! (ποιος είναι ο νέος ηγέτης του Πανιωνίου και ποιο είναι το ...μυστικό του) Reviewed by THE REFEREES on 6:41 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.