Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιος είναι ο Γιώργος Δρόσος που τα "χώνει" στον Χολαργό!!! (θα απογειώσει κι αυτός την ομάδα...)

Ο Γιώργος Δρόσος ήταν παίκτης του Παπάγου αλλά στη συνέχεια βρέθηκε στο γειτονικό Χολαργό και πλέον, τα "χώνει" για ν' ανέβει στην Α1. Για να θυμόμαστε όλοι καλά, οι Γκρίζοι Λύκοι είχαν αποκαλύψει πρώτοι ότι δεν μπορεί να γίνει η συγχώνευση αλλά κι αυτοί που πάλι πρώτοι έγραψαν τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί στην Α2 χάρη στον νομικό σύμβουλο... Ποιος είναι ο Γιώργος Δρόσος;

Ο 42άρης επιχειρηματίας, Γιώργος Δρόσος, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση του σήματος επίπλων Βο Concept, που κάποια στιγμή πήγαινε για φόντο.
Μάχεται για την αναβίωση της εταιρίας του μέσα από τις στάχτες, αφού η προηγούμενη συνεργασία της Βο Concept με τον όμιλο Sato στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία.
Το δανέζικο πολυεθνικό σήμα δεν "κέρδισε τις καρδιές" των Ελλήνων, κάτι που προσπαθεί ο Δρόσος.
Αν πάλι, βρεθείτε στο γνωστό εμπορικό πάρκο Smart Park στα Σπάτα, περάστε από το κατάστημα της chillbox - frozen yogurt & juicy spoons.

Γιατί; Διότι είναι δικό του όπως και τα Cucina Italiana restaurant cafe - bar αλλά και οι καντίνες με τα γευστικά hot dogs και burgers στο McArthurGlen.

Συμμετέχει επίσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φουσκωτών Σκαφών, όπου το 2014 στη Ρόδο μαζί με τον Βαγγέλη Σέρρα πήραν την τρίτη θέση με το σκάφος τους Olympic 820R. 
Ποιος είναι ο Γιώργος Δρόσος που τα "χώνει" στον Χολαργό!!! (θα απογειώσει κι αυτός την ομάδα...) Reviewed by THE REFEREES on 3:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.