Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απίστευτη καταγγελία της ΕΟΚ: "Η ΟΔΚΕ στερείται κάθε νόμιμης και ηθικής βάσης"!!! ("συγνώμη κύριοι, ποιοι είστε;")

Ωχ,ωχ,ωχ... Ο γενικός - γενικώς, Τάκης Τσαγκρώνης, έστειλε μια επιστολή στη διοίκηση της ΟΔΚΕ που "σπάει κόκαλα". Μέσα από την επιστολή η υπερκείμενη αρχή κάνει σαφές ότι η διοίκηση της ομοσπονδίας, ουσιαστικά και τυπικά, δεν υφίσταται, αφού στερείται κάθε νόμιμης αλλά και ηθικής βάσης να ασκεί την οιαδήποτε πράξη... Την κατηγορεί, δε, για αναξιοπρέπεια διότι...

μετά την καταψήφιση από τους συνδέσμους θα έπρεπε να παραιτηθεί αμέσως και να έκανε εκλογές.

Πραγματικά μια απίστευτη επιστολή, με υπογραφή του Πατρινού, που δείχνει ξεκάθαρα ότι τόσο για τους συνδέσμους όσο και για την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ αλλά και τους υπόλοιπους φορείς, τα μέλη του ΔΣ της ΟΔΚΕ ...δεν υπάρχουν.

Γράφει η επιστολή:

Επιστρέφεται ως απαράδεκτη η από 10 Αυγούστου εξώδικη δήλωση της ΟΔΚΕ η διοίκηση της οποίας έχει καταψηφισθεί και αποδοκιμαστεί στις Γενικές Συνελεύσεις της από την συντριπτική πλειοψηφία των συνδέσμων μελών της και για το λόγο αυτό στερείται κάθε νόμιμης αλλά και ηθικής βάσης να ασκεί την οιαδήποτε πράξη.

Η καταψήσθεισα και αποδοκιμασθείσα διοίκηση όφειλε να επιδείξει τουλάχιστον την ευαισθησία να υποβάλλει την παραίτησή της για την εκλογή νέου νόμιμου ΔΣ της Ομοσπονδίας.


Απίστευτη καταγγελία της ΕΟΚ: "Η ΟΔΚΕ στερείται κάθε νόμιμης και ηθικής βάσης"!!! ("συγνώμη κύριοι, ποιοι είστε;") Reviewed by THE REFEREES on 1:19 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.