Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Συνεχίζουμε με την άδειά σας: Νέα διαφήμιση των Γκρίζων Λύκων!!! (η δημοσιογραφία και πάλι στα καλύτερά της γι' αυτό και κλαίμε όλοι...)

Οι Γκρίζοι Λύκοι παραμένουν στο σωστό δρόμο, αυτό της αλήθειας. Δεν το επιβεβαιώνουν μόνο όσοι μας διαβάζουν καθημερινά και γνωρίζουν ότι εμείς έχουμε μόνο αποκλειστικά θέματα, το ομολογούν με τη στάση και τα λεγόμενά τους όσοι διαφωνούν ή δεν μας "βλέπουν με καλό μάτι". Τους λαμβάνουμε όμως, σοβαρά και τους ευχαριστούμε για την κριτική. Με ιδιαίτερη χαρά διαβάσαμε το άρθρο το ebasket...
και συνειδητοποιούμε ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο.

Ένας και μόνο μας καθυβρίζει, επειδή του χαλάμε την μπεσαμέλ από το παστίτσιο του. Και προσθέστε και τους καφέδες που είναι εύλογο το "γιατί".

Βγήκε σήμερα και προσπάθησε με υβριστικό λεξιλόγιο να μας υποβαθμίσει. Κατ' αρχάς, υποβαθμίζει τον ίδιο του τον εαυτό και τη δημοσιογραφία με τα όσα γράφει και με τους χαρακτηρισμούς "μαλάκας", "μπουρδέλο", .

Τον νοιώθουμε όμως, επειδή μπορεί στο φαγητό να είναι πιο γρήγορος από την σκιά του, όπως αρέσκεται να λέει, αλλά την είδηση δεν την πετυχαίνει από τα δύο μέτρα. Κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα αν διαβάσετε το site.

Πότε πέτυχε είδηση την τελευταία φορά; Ούτε ο ίδιος δεν θυμάται. Αλλά αν είναι να στοχοποιήσει, τότε είναι πανεύκολο.

Και συνεχίζουμε. Οι Γκρίζοι Λύκοι έχουν πετύχει το ρόλο τους, που είναι να βγάζουν καθημερινά θέματα κυρίως, από το χώρο της διαιτησίας. Με αξιοπιστία και αντικειμενικότητα.

Και να προστατεύουν τους διαιτητές από τις επιθέσεις. Οι Γκρίζοι Λύκοι έχουν μπει μπροστά για εκατοντάδες ρέφερις και θα το πράξουν και φέτος.

Συνεχίζουμε με την άδειά σας να επιτελούμε έργο και όχι, να αφήνουμε "βορά" τους ρέφερις στις αρπακτικές διαθέσεις παραγόντων και προπονητών.

ΥΓ. Αναφορικά με τις κατηγορίες του ebasket στο θέμα των Τρικάλων, έχουμε να πούμε:








 



Συνεχίζουμε με την άδειά σας: Νέα διαφήμιση των Γκρίζων Λύκων!!! (η δημοσιογραφία και πάλι στα καλύτερά της γι' αυτό και κλαίμε όλοι...) Reviewed by THE REFEREES on 9:16 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.