Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πάτησαν delete οι διαχειριστές ΟΔΚΕικής σελίδας στο facebook και ...πουφ εξαφανίστηκε!!! (όλο το παρασκήνιο της ...χαράς τους που εξαφανίστηκε)

Πήγαν να κάνουν το καλό και τελικά, την "πάτησαν". "Κατέβασαν" άρον - άρον από το facebook τη σελίδα που στήριζε τον έκπτωτο πρόεδρο της ΟΔΚΕ, Ηλία Καφφέ, οι διαχειριστές της, που είχαν ως hot spot τη Λάρισα, την Πάτρα και τη Χαλκίδα. Μπορεί να μιλάει για "ανώνυμους" στους Γκρίζους Λύκους στις καταγγελίες του ο Λαρισαίος, αλλά ουδέποτε αναφέρθηκε σ' αυτούς που έγραφαν ανώνυμα. Η διαφορά είναι ότι οι Γκρίζοι Λύκοι...
ασκούν κριτική προς πάσα κατεύθυνση, ενώ οι διαχειριστές της σελίδας έγραφαν την αγιογραφία του έκπτωτου.

Αφού πρώτα διαστρέβλωσε καταστάσεις, συκοφάντησε διαιτητές και παράγοντες της διαιτησίας και όχι μόνο, τώρα, εξαφανίστηκε από το facebook.

Μπορεί να επιστρέψει με άλλη ονομασία για να εξυπηρετήσει τα ίδια συμφέροντα, όμως, η αρχή έγινε.  

Και για να γνωρίζετε αυτό συνέβη, επειδή θιγόμενος προέβη στις απαραίτητες ενέργειες. Βρέθηκε στη δίωξη εγκλήματος και όπως φαίνεται, θα το πάει και ένα βήμα παραπέρα.

Το κομμάτι που γράφτηκε τον έθιγε μέχρι τα μπούνια και έτσι, κινήθηκε δια της νόμιμης οδού. 

Το δημοσίευμα δεν ασκούσε απλά κριτική για πράξεις και παραλείψεις, αλλά χωρίς αποδείξεις και ονόματα δυσφημούσε. 

Βρε μπαγάσα, έχεις μια πληροφορία από την Πάτρα, μια και είσαστε συντοπίτες; Και έχεις πάρει το "ΟΚ" από Λάρισα και Χαλκίδα; Βγες και αποκάλυψε την με ονόματα και διευθύνσεις.

Πως κάνουν οι Γκρίζοι Λύκοι; Βεβαίως η διαφορά μας είναι ότι εμείς δεν εξυπηρετούμε συμφέροντα και προσπαθούμε να γράφουμε την αλήθεια, χωρίς να βγάζουμε τις αντιπάθειες και τα κόμπλεξ. Όχι ότι δεν έχουμε, όπως ο κάθε άνθρωπος, αλλά δεν είναι η δουλειά μας να τις βγάζουμε στο blog.

Γράφουμε τα θετικά και τα αρνητικά και βάζουμε και καμιά πινελιά παρασκηνίου. Αλλά μέχρι εκεί. 

Μας χαρακτηρίζει "άτυπο γραφείο τύπου" της ΕΟΚ. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί δεν μπορεί να αποδείξει ότι εμείς βάζουμε στην τσέπη χρήμα από την ομοσπονδία. Και πετάει ένα "άτυπο γραφείο τύπου"; Τι σημαίνει αυτό; 

Ότι είτε παίρνουμε χρήμα και δεν φαίνεται πουθενά, είτε το κάνουμε από την "καλή την καρδιά"!!! Το αφήνει να αιωρείται και όλα καλά. 

Μόνο που τα πράγματα έχουν στενέψει για τον Καφφέ και το καταλαβαίνει. Γι' αυτό και κάνει άστοχες και επιπόλαιες κινήσεις. 

ΥΓ. Προς διαχειριστές της σελίδας: Όλα, μα όλα, τα κείμενα έχουν σκαναριστεί και εκτυπωθεί, άρα δεν σημαίνει ότι επειδή "κατέβηκαν τα ρολά" δεν υπάρχουν και τα ίχνη ή οι αποδείξεις.    

        
Πάτησαν delete οι διαχειριστές ΟΔΚΕικής σελίδας στο facebook και ...πουφ εξαφανίστηκε!!! (όλο το παρασκήνιο της ...χαράς τους που εξαφανίστηκε) Reviewed by THE REFEREES on 4:03 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.