Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο ...άγνωστος Σταύρος Κουκουμπρής που θα ηγηθεί της Λευκάδας στην Α1 (τα τατουάζ που έχει "χτυπήσει" στο μπράτσο του)

Στα μπασκετικά σαλόνια το όνομα του Σταύρου Κουκουμπρή, του προέδρου της Δόξας Λευκάδας, μάλλον, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό. Αποφεύγει τη δημοσιότητα, δύσκολα μιλάει με δημοσιογράφους, αλλά αν το κάνει αυτό, τότε δεν ...χαρίζει κάστανα. Δεν είναι από τη Λευκάδα ο Κουκουμπρής...
αλλά στέριωσε στο νησί λόγω του συγγενικού του περιβάλλοντος.

Αγάπησε το νησί και δέθηκε με τους κατοίκους του.

Η γυναίκα του είναι Αγγλίδα, ενώ ο γιος του ασχολείται με την ενοικίαση των πολυτελών σπιτιών που διαθέτει η οικογένεια στη Λευκάδα.

Ο Κουκουμπρής είναι άνθρωπος της πιάτσας και συχνά αρέσκεται να λέει αυτό που θέλει, δίχως να λογαριάζει τις συνέπειες.

Πολλά από τα μέλη της ΕΟΚ έμειναν ...παγωτό από την ευθύτητα που τον διακρίνει, κατά τη διάρκεια του φάιναλ φορ γυναικών που έγινε στη Λευκάδα, όταν οι παράγοντες της Δόξας τους έκαναν το τραπέζι και τίμησαν τον Βασιλακόπουλο.

Το Brexit δεν φαίνεται να τον επηρέασε, τουλάχιστον ψυχολογικά, μια και κάποιες επιχειρήσεις του έχουν ως έδρα το Λονδίνο.

Πήρε την σκυτάλη της προεδρίας από τον νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιο Καββαδά και ηγείται τα τελευταία χρόνια της Δόξας, δίνοντας αρκετά χρήματα για την ενδυνάμωση της ομάδας.

Στόχος του ήταν να ανεβάσει τη Δόξα Λευκάδας στην Α1 και τα κατάφερε απόλυτα.

Αυτός, μάλιστα, θα διαθέσει ένα σημαντικό ποσό για να γίνουν οι μεταγραφές, ενώ υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που ενεργοποιούνται όλα αυτά τα χρόνια και τον στηρίζουν.

Του αρέσει το ...μπουζουκάκι και όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν, ακούει Αργυρό.

Λέγεται ότι έχει κάνει τρία τατουάζ στο μπράτσο του: Το όνομα του γιου του, το σήμα της Δόξας Λευκάδας και τον ...δαφνοστεφανωμένο, αφού είναι κάργα φίλαθλος του Ολυμπιακού. 
Ο ...άγνωστος Σταύρος Κουκουμπρής που θα ηγηθεί της Λευκάδας στην Α1 (τα τατουάζ που έχει "χτυπήσει" στο μπράτσο του) Reviewed by THE REFEREES on 4:54 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.