Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι διαιτητές: Πως ήταν πριν από 24 ολόκληρα χρόνια μέλος της ΚΕΔ!!! (δεν θα τον αναγνωρίσετε στο video-ντοκουμέντο...)

Οι Γκρίζοι Λύκοι γυρίζουν το χρόνο πίσω και σας φέρνουν στο ...πιάτο ένα μέλος της ΚΕΔ. Είκοσι τέσσερα χρόνια πίσω ο εν λόγω παράγοντας ήταν διαιτητής της Α1 και σφύριζε κρίσιμες αναμετρήσεις. Αν κάποιος νέος ρέφερι προσπαθήσει να σκεφτεί πως ήταν πριν από τρεις δεκαετίες το νυν στέλεχος της ΚΕΔ, μάλλον, θα "πέσει" έξω. Και σκεφτείτε ότι στο video που θα απολαύσετε γίνεται μια μεγάλη αγωνιστική έκπληξη! Αναφερόμαστε στον...
Κώστα Κορομηλά, ο οποίος σφύριζε μαζί με τον Σταύρο Τσανίδη. Αν δεν θέλετε να δείτε όλο το video, κοιτάξτε τα πρώτα δευτερόλεπτα και θα τον δείτε.
Σαν σήμερα πριν 24 χρόνια η Δάφνη κέρδισε τον πανίσχυρο Ολυμπιακό του Ζάρκο Πάσπαλι στην πρεμιέρα του πρώτου επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Α1.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι διαιτητές: Πως ήταν πριν από 24 ολόκληρα χρόνια μέλος της ΚΕΔ!!! (δεν θα τον αναγνωρίσετε στο video-ντοκουμέντο...) Reviewed by THE REFEREES on 11:48 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.