Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Μπούσιας: "Στη γιορτή για τα 40 χρόνια του συνδέσμου θα έρθει κόσμος απ' όλη την Ελλάδα!!"

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί η Πάτρα την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου αφού ο σύνδεσμος διαιτητών της ΕΣΚΑ-Η θα κάνει μεγάλη εκδήλωση για να γιορτάσει τα 40 χρόνια ιστορίας του!

Η γιορτή θα γίνει στο Συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και το παρών θα δώσει ο μπασκετικός κόσμος όλης της Ελλάδας! Διοικητικοί παράγοντες της Ομοσπονδίας, πρόεδροι συνδέσμων, πρόεδροι ενώσεων θα έρθουν για να τιμήσουν την εκδήλωση.

Μάλιστα στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει  το σεμινάριο διαιτησίας για τους αξιολογημένους διαιτητές Α1 και Α2 εθνικής και η Πάτρα για ένα τριήμερο θα  συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας για τους ανθρώπους του μπάσκετ.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών της ΕΣΚΑ-Η τρέχει καθημερινά για την οργάνωση της  εκδήλωσης και όπως λέει «Στην  γιορτή για τα 40 χρόνια του συνδέσμου θα έρθει κόσμος από όλη την Ελλάδα.

Έχουμε κάνει και άλλες εκδηλώσεις αλλά τέτοια εκδήλωση με τόσους προσκεκλημένους πρώτη φορά κάνει ο Σύνδεσμος διαιτητών της ΕΣΚΑ-Η και θέλουμε να μείνει σε όλους αξέχαστη».

Πηγή: westbasket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.