Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μπούσιας: "Στη γιορτή για τα 40 χρόνια του συνδέσμου θα έρθει κόσμος απ' όλη την Ελλάδα!!"

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί η Πάτρα την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου αφού ο σύνδεσμος διαιτητών της ΕΣΚΑ-Η θα κάνει μεγάλη εκδήλωση για να γιορτάσει τα 40 χρόνια ιστορίας του!

Η γιορτή θα γίνει στο Συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και το παρών θα δώσει ο μπασκετικός κόσμος όλης της Ελλάδας! Διοικητικοί παράγοντες της Ομοσπονδίας, πρόεδροι συνδέσμων, πρόεδροι ενώσεων θα έρθουν για να τιμήσουν την εκδήλωση.

Μάλιστα στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει  το σεμινάριο διαιτησίας για τους αξιολογημένους διαιτητές Α1 και Α2 εθνικής και η Πάτρα για ένα τριήμερο θα  συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας για τους ανθρώπους του μπάσκετ.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών της ΕΣΚΑ-Η τρέχει καθημερινά για την οργάνωση της  εκδήλωσης και όπως λέει «Στην  γιορτή για τα 40 χρόνια του συνδέσμου θα έρθει κόσμος από όλη την Ελλάδα.

Έχουμε κάνει και άλλες εκδηλώσεις αλλά τέτοια εκδήλωση με τόσους προσκεκλημένους πρώτη φορά κάνει ο Σύνδεσμος διαιτητών της ΕΣΚΑ-Η και θέλουμε να μείνει σε όλους αξέχαστη».

Πηγή: westbasket
Μπούσιας: "Στη γιορτή για τα 40 χρόνια του συνδέσμου θα έρθει κόσμος απ' όλη την Ελλάδα!!" Reviewed by THE REFEREES on 8:43 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.